Vitoria Guimaraes-FCSB, playoff-ul Europa League | Ultima șansă pentru roș-albaștri să nu se îngroape definitiv

Alexandru Ioanid 29.08.2019, 18:04
Vitoria Guimaraes-FCSB, playoff-ul Europa League | Ultima șansă pentru roș-albaștri să nu se îngroape definitiv

FCSB joacă joi, în deplasare, cu Vitoria Guimaraes, în manșa retur din playoff-ul Europa League. Meciul începe la ora 22:00 și reprezintă ultima șansă pentru echipa lui Becali. O calificare în grupe i-ar face pe roș-albaștri să uite pentru moment de dezastrul din campionat, unde sunt pe ultimul loc.

FCSB speră la o calificare în grupele Europa League la capătul meciului cu Vitoria Guimaraes. Va fi o partidă dificilă, însă. Meciul se joacă în deplasare, dar avantajul roș-albaștrilor e că nu au primit gol acasă.

Meciul din România s-a încheia 0 la 0, așa că FCSB încă mai speră la calificare. E al doilea meci al FCSB cu Bogdan Vintilă pe bancă și mulți spun că, dacă ratează calificarea în grupele Europa League, atunci Becali îi va spune adio.

Vitoria Guimaraes-FCSB: ce șanse au roș-albaștrii să se califice

FCSB speră într-o calificare miraculoasă pe terenul celor de la Vitoria Guimaraes.

Gigi Becali, în stilu-i caracteristic, se arăta încrezător în forțele echipei pe care o patronează după turul încheiat cu remiză albă.

„Nu că am fost mai buni, nici nu se pune problema. Noi trebuia să batem 2,3-0, dar nu îmi fac niciun fel de problemă. E mai slabă decât Mlada. Îi batem acolo, nu e o formaţie care să ne poată marca goluri. Nu au valori, nu au tehnică, nu au nimic. Nu au cum să ne învingă acolo. Eu zic că acest moment e mai uşor, pentru că Mlada putea marca gol, ăştia nu sunt în stare. Poate că sunt eu prea prost, poate că nu mă pricep la fotbal, dar jucăm trei zile cu ei şi nu ne dau gol. Nu au cum, nu au mişcat nimic, nu au fost în stare să facă trei pase în faţa noastră! Eu mă spânzur, îmi tai capul dacă ăştia ne marchează gol. Suntem trei clase pentru ei, şi la viteză, şi la tehnică, chiar şi fizic. 100% ne calificăm, hai 99%, că 1% e ghinion”
Gigi Becali, pentru Pro X

Există mulți specialiști care-l contrazic pe Becali și cred că FCSB are nevoie de un miracol pentru a se califica.  E adevărat că echipa antrenată acum de Andone s-a concentrat pe grupele europene și nu a tratat chiar atât de serios meciurile din campionat, dar moralul e scăzut în rândul roș-albaștrilor.

Mai mult, Vintilă nici măcar nu a avut timp să sudeze echipa cum și-ar fi dorit. Și pentru că Becali intervine de fiecare dată, așa cum se zvonește, dar și pentru că a preluat echipa doar de o săptămână.

Meciul Vitoria Guimaraes – FCSB, contând pentru manșa retur a play-off-ului Europa League, se joacă joi, 29 august 2019, de la ora 22:00.

Citește și Ce primă va încasa Vintilă dacă va califica FCSB

Urmăriți Impact.ro și pe