De unde a aflat, de fapt, Poliția de petrecerea de ziua lui Selly. Greșeala care a adus amenzi peste amenzi

Stan Filon 01.03.2021, 11:19
De unde a aflat, de fapt, Poliția de petrecerea de ziua lui Selly. Greșeala care a adus amenzi peste amenzi

Poliția Română a aflat de petrecerea lui Selly! Celebrul vlogger a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani și a organizat o petrecere de zile mari. A închiriat o locație superbă, cu ponton, și și-a chemat mulți dintre prieteni să petreacă alături de el. Momentele artistice au fost susținute de mai mulți maneliști, dar acum au venit și amenzile.

De unde a aflat, de fapt, Poliția de petrecerea de ziua lui Selly?

Petrecerea cu manele a lui Selly s-a lăsat cu amenzi usturătoare, după ce poliția a aflat de eveniment. Dar de unde au aflat oamenii legii? Ei bine, chiar celebrul vlogger a fost cel care s-a dat pe mâna legii, după ce a postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe din timpul petrecerii.

Petrecerea a fost presărată cu manele, iar invitat a fost și Țzancă Uraganul, cu care Selly s-a lăsat filmat din toate unghiurile. Au curs râuri de șampanie scumpă, acum au venit însă și amenzile pe măsură: 15.000 de lei. În plus, se pare că și manelistul Tzancă Uraganu a primit o amendă de 2500 de lei.

De unde a aflat, de fapt, Politia de petrecerea de ziua lui Selly
De unde a aflat, de fapt, Politia de petrecerea de ziua lui Selly

Polițiștii vor să-i găsească pe toți cei care s-au distrat în pandemie, la petrecerea lui Selly

Fără să știe ce va urma, Selly s-a distrat copios, a fost toată noaptea cu paharul plin, alături de prieteni dragi și le-a transmis milioanelor de fani toată iubirea lui.

”Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat, ”la data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”, a precizat Poliția Ilfov.

Este posibil ca numărul amenzilor să crească, pentru că pe baza imaginilor, polițiștii vor să găsească și să pedepsească toți participanții care s-au distrat și au zădărnicit combaterea pandemiei de coronavirus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...