Selly a făcut anunțul legat de iubita sa, în urmă cu puțin timp. ”Am mari emoții!”

Cristian Cojocaru 10.02.2021, 18:35
Selly a făcut anunțul legat de iubita sa, în urmă cu puțin timp. ”Am mari emoții!”

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, Selly, a venit astăzi cu anunțul legat de iubita sa. Cei doi sunt extrem de apropiați și pare că relația dintre ei este una perfectă, mai ales că sunt doi tineri foarte ocupați și cu foarte multe proiecte la activ.

Selly a făcut anunțul cu privire la iubita sa

Artistul Selly are o relație de câțiva ani cu Smaranda, cuplul fiind unul model. Tinerii au planuri foarte mari cu privire la viitorul lor, astfel că aceștia nu încetează să se susțină reciproc în a-și atinge obiectivele. Mai puțin cunoscută decât vlogger, Smaranda Știrbu l-a cunoscut pe vlogge în perioada liceului, studiind amândoi la liceul ”Frații Buzești” din Craiova, fiind colegi de clasă.

Fiind doi elevi conștiincioși, examenul maturității nu le-a dat bătăi de cap, fiind admiși cu brio cu note foarte mari. Acest lucru a ajutat-o pe Smaranda să își urmeze visul, și anume de a studia medicina. Cum era de aștepat, tânăra a intrat la Medicină, pregătindu-se intens pentru admitere, lucru care l-a bucurat foarte tare pe Selly, care a felicitat-o la acea vreme pe rețelele de socializare.

Acest lucru s-a întâmplat și acum, începând sesiunea de examene. Astfel, recunoscând că este emoționat, Selly a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram.

”Fac această postare doar ca să îi urez multă baftă la examen. Și eu am emoții azi, că mai e doar o oră până lansez proiectul la care lucrez de aproape 1 an. La 13:00 site-ul Academia de Vloggin se lansează și tot atunci iese și trailerul oficial pe canalul de YouTube!”, a fost mesajul lui Selly de pe pagina sa de Instagram.

Relația dintre cei doi pare să meargă de minune și se sprijină în tot ceea ce fac
Relația dintre cei doi pare să meargă de minune și se sprijină în tot ceea ce fac

Cum decurge relația celor doi tineri

Deși și-au ales diferite drumuri în viață, relația dintre cei doi pare să meargă de minune și se sprijină în tot ceea ce fac. Vloggerul locuiește în București, stând în chirie, probabil cu iubita sa, Smaranda. Cei doi nu ezită să expună lumii întregi cu ajutorul rețelelor de socializare marea iubire de care se bucură în fiecare zi.

Fiind foarte activi în mediul virtual, cei doi țin legătura în permanță cu fanii și alți tineri de vârsta lor. Prin aceste postări, Selly și Smaranda speră să îi poată determina și pe ceilalți în a face alegeri inspirate, indiferent că vine vorba despre carieră, proiecte sau chiar omul de lângă ei.

Vloggerul și tânăra studentă la Medicină obișnuiesc destul de des să ofere sfaturi urmăritorilor lor, indiferent că sunt copii sau tineri de vârsta lor, ori mai mari.

Urmăriți Impact.ro și pe