De la livrator de pizza, la miliardar până la vârsta de 30 de ani. Metoda genială care i-a umplut conturile cu bani

Corina Oprea 23.05.2023, 14:02

Un livrator de pizza a demonstrat că, atunci când îți dorești ceva, cu ambiția sigur vei reuși! A avut o dorință, aceea de a-și depăși situația materială precară și, cu multă muncă și eforturi, a ajuns miliardar la doar 30 de ani! Are tot ce își dorește acum și se numără printre cei mai mari bogătași.

Cum a ajuns miliardar, la doar 30 de ani

Un fost livrator de pizza din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a reușit să scape de sărăcie și, până la 30 de ani, a devenit miliardar și are o avere incredibilă. Ben Francis este acum fondatorul Gymshark, o firmă de echipamente sportive ce valorează acum un miliard de lire sterline.

Acesta a renunțat la facultate pentru a putea munci la visul lui, dar a continuat să livreze pizza pentru a-și putea plăti facturile. A lucrat la visul lui în garajul părinților. Aventura a început în urmă cu 11 ani, când nici nu se gândea că se va bucura vreodată de un asemenea succes formidabil.

Are acum o familie minunată, doi copii și un adevărat imperiu. Muncește din plin la visul lui și nu are de gând să renunțe niciodată, mai ales pentru că a devenit un om de succes. El a fost numit membru al Ordinului Imperiului Britanic la Castelul Windsor, unde a avut loc o ceremonie specială, destinată reușitelor sale de până acum.

Tânărul a fost absolut onorat de acest premiu și spune că le este recunoscător tuturor celor care au crezut în el și continuă să îl susțină.

„Acesta este probabil cel mai incredibil sentiment pe care l-am avut când am primit un premiu. Sunt atât de recunoscător tuturor celor din jurul meu care mă susțin în tot ceea ce fac la Gymshark”, a spus el.

Cel mai tânăr miliardar din Anglia

Ben Francis se numără acum printre bogații acestei lumi. Conform Forbes, averea lui a fost estimată la 1,2 miliarde de dolari. Astfel, bărbatul de 30 de ani a devenit cel mai tânăr miliardar din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Bărbatul este foarte atent la tot ce face, este organizat și planifică totul. Duce o viață de lux și nu se uită la bani când motociclete scumpe sau merge în vacanțe extravagante. Compania sa îmbracă nume mari precum Rita Ora sau Nicole Scherzinger.

Urmăriți Impact.ro și pe