De la ce a pornit, de fapt, războiul divelor, Angela Martini versus Mădălina Ghenea. S-a ajuns la acuze extrem de grave

Badea Violeta 24.12.2022, 16:17

Angela Martini și Mădălina Ghenea sunt la cuțite. E scandal uriaș între cele două dive. Acestea și-au aruncat cuvinte grele și acuze extrem de grave. Motivul certei dintre Angela Martini și Mădălina Ghenea a fost, de curând, elucidat. Partenera de viață a lui Dragoș Săvulescu nu a mai ținut cont de nimic și a dat cărțile pe față!

S-a aflat tot adevărul. De la ce a pornit scandalul dintre Angela Martini și Mădălina Ghenea

E război total între Angela Martini și Mădălina Ghenea. Soția lui Dragoș Săvulescu a fost extrem de deranjată de afirmațiile frumoasei actrițe.

După ce Angela Martini a fost jefuită pe aeroportul din capitala Italiei, celebra actriță a acuzat că în spatele jafului s-ar afla, de fapt, persoane apropiate cuplului Angela Martini – Dragoș Săvulescu. La auzul celor spuse de Mădălina Ghenea, modelul albanez nu a mai ținut cont de nimic și a izbucnit.

„Având în vedere gravele insinuări calomnioase aduse de numita MĂDĂLINA DIANA GHENEA împotriva subsemnatei, făcute prin intermediul interviurilor în presa din Italia, (Corriere della Sera, La Republica, etc. etc.) postate și pe propriul profil oficial de Instagram și preluate în parte și de către presa din România, fiind constrânsă să mă apăr de o campanie mediatică defăimătoare și calomnioasă, precum și de o acțiune de hărțuire continuă și repetată cu invadarea vieții mele private, dar și de ofense la adresa onoarei și reputației mele internaționale, transmit următorul comunicat de presă:

Ghenea a afirmat prin interviu direct și prin postare directă pe profilul de Instagram că a fost victima unui furt al unui bagaj de mână ce conținea obiecte de valoare la sosirea acesteia la Roma (Italia) venind de la Riyad (Arabia Saudita) în data de 11.12.2022 și că, necrezând în coincidențe, este convinsă că e vorba de aceeași persoană ca fiind autor sau coautor al acestei infracțiuni, persoană cu care are probleme și care o persecută de 8 ani, implicând-o inclusiv pe fiica ei în această atitudine persecutorie.”, a transmis soția fostului acționar de la Dinamo, potrivit gândul.ro.

Citește și Cum arată, de fapt, Mădălina Ghenea fără filtre și machiaj. Una dintre cele mai frumoase românce și-a dezvăluit chipul. „Adevăratele mele culori și defecte”. Foto!

Angela Martini si Mădălina Ghenea
Angela Martini si Mădălina Ghenea

„Ghenea a dat declarații presei și a postat pe propriul profil de Instagram diverse texte și insinuări”

Totodată, Angela Martini susține că rivala sa a oferit declarații presei și a postat pe Instagram diverse texte și insinuări care fac trimitere la ea: „În ciuda detalierii publice constante pe profilul ei de Instagram a aspectelor propriei vieți private, expunere indiscretă de fotografii, detalii, program, itinerariu etc, detalii care ar fi putut constitui sursa primară de informații pentru posibilii răufacători, Ghenea a dat declarații presei și a postat pe propriul profil de Instagram diverse texte și insinuări care conduc la concluzia ridicolă că subsemnata ar fi acea persoană în cauză, că persoana care ar fi organizat de 8 ani de zile o campanie împotriva acesteia și ar fi culminat cu organizarea furtului de bagaj suferit la Roma, operațiune criminală perfect organizată.”

„În plus, aceasta s-a plâns de continue activități de stalking desfășurate de această unică persoană (n.a. subsemnata) cum ar fi pătrundere ilegală în apartamentul acesteia, postări constante pe site-urile de adulți, mesaje și poze de amenințare etc. dar și de o continuă defăimare și atacare a imaginii acesteia încă de acum 8 ani, activități de hacking în propriul profil de iCloud, încercare ilegală de modificare a biletului de avion etc.

Presa românească a sesizat evidența insinuărilor lui Ghenea și a publicat în ultimele 24 de ore articole în acest sens, situație care afectează serios imaginea mea și a familiei mele (ca persoane publice).”, a mai precizat soția lui Dragoș Săvulescu.

Angela Martini susține că a fost amenințată

Modelul albanez a precizat că a primit acasă o scrisoare de amenințare cu proces civil și plângere penală de la o casă de avocatură la care ar fi apelat Mădălina Ghenea.

Totodată, Angela Martini s-a trezit și cu o cerere imperativă de scuze publice.Ca urmare, modelul albanez a depus prin intermediul avocaților săi o plângere penală (Denuncia) pentru amenințare și alte fapte împotriva acesteia la Biroul competent de Carabinieri din Milano.

„Avocata pe care Ghenea a desemnat-o în cauza furtului de bagaj (de origine albaneză și pe care a menționat-o în interviurile din Italia) a reușit după nenumărate încercări în Albania să îmi afle numărul de telefon, încercând apoi insistent să mă contacteze telefonic (chiar și după ora 11.00 noaptea) transmițându-mi și mesaje nepoliticoase la ore nepotrivite.

După ce în următoarele zile avocații mei italieni au încercat să o contacteze, aceasta a dispărut complet, nerăspunzând la niciun apel sau mesaj al acestora. Totodată, Ghenea a procurat din surse neidentificabile numărul de telefon al soțului meu și l-a sunat. La refuzul lui de a discuta telefonic, aceasta a trimis soțului meu anumite mesaje scrise până la momentul în care, siderat, acesta i-a blocat accesul.”, a mai precizat soția lui Dragoș Săvulescu.

Modelul albanez a mai transmis că a dat împuternicire avocaților săi să depună plângeri penale atât pentru infracțiunea de calomnie, cât și pentru cea de stalking făcute în mod obsesiv și psihotic de Mădălina Ghenea.

În plus, Angela Martini a spus că avocații săi vor depune și cereri specifice pentru suspendarea legală a contului de Instagram al Mădălinei Ghenea ca sursă primară de răspândire a falselor acuze, cât și dispunerea legală judecătorească a unor restricții de comportment ale acesteia.

Citește și Cum arăta, de fapt, Mădălina Ghenea, înainte să devină celebră. Nu o mai recunoști, s-a schimbat enorm de-a lungul anilor. Foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...