Cum arată, de fapt, Mădălina Ghenea fără filtre și machiaj. Una dintre cele mai frumoase românce și-a dezvăluit chipul. „Adevăratele mele culori și defecte”. Foto

Badea Violeta 24.11.2022, 08:47

Pe podium sau în filme, Mădălina Ghenea arată impecabil, dar cum arată vedeta fără pic de machiaj? Ei bine, frumoasa actriță a apărut pe rețelele sociale fără farduri pe faţă și fără niciun filtru. Postarea sa a stârnit un val de reacții din partea internauților. Iată cum arată topmodelul în viața de zi cu zi!

Rar o vezi așa. Mădălina Ghenea, apariție fără filtre și machiaj

Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Actrița cu origini oltenești este, fără dar și poate, una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară și poate chiar din lume.

Vedeta este extrem de apreciată, fascinând mereu cu aparițiile sale din filme. Ori de câte ori apare pe covorul roșu, aceasta face senzație și atrage toate privirile.

De curând, însă, Mădălina Ghenea a vrut să demonstreze că este la fel de frumoasă și naturală. Actrița a apărut în mediul online fără niciun strop de machiaj și fără filtre. „Fericită să vă arăt adevăratele mele culori și defecte”, le-a transmis vedeta fanilor săi.

Astfel, toți internauții au putut vedea cât de frumoasă este actrița în viața de zi cu zi. La 35 de ani, topmodelul are un ten perfect, nu are urmă de riduri, iar trăsăturile sunt perfecte, semn că natura a fost extrem de darnică cu ea.

„Mădălina, ești o zeiță!

Frumusețea la superlativ! 😍👏

Machiajul îți ascunde frumusețea. Ești foarte frumoasă naturală!!❤️❤️❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și Cum arăta, de fapt, Mădălina Ghenea, înainte să devină celebră. Nu o mai recunoști, s-a schimbat enorm de-a lungul anilor. Foto!

Madalina Ghenea nemachiata
Madalina Ghenea nemachiata

Mădălina Ghenea a dezvăluit cine e idolul său

În urmă cu ceva timp, Mădălina Ghenea a dezvăluit că a admirat-o dintotdeauna pe actrița Sophia Loren, pe care chiar a interpretat-o în celebrul film House of Gucci.

„Mergeam la Şcoala de Arte. Am crescut în Şcoala de Arte. Profesoara mea de balet, care mi-e tare dragă, m-a sunat chiar acum câteva zile.

Eu am făcut balet şi puţină pictură, canto, pian, mama m-a vrut artistă… Nu am artişti în familie, dar am o mamă care asta a visat pentru mine şi care mi-a dat-o mereu ca exemplu pe Sophia Loren.

Toată viaţa mea am crescut cu acest exemplu. Şi nu am mai găsit până în ziua de azi o divă ca ea. Nu găsesc printre actriţe pe cineva atât de complet ca om şi ca artist. I-am citit cartea, o am aici, vreau s-o semneze!”, declara actrița, acum ceva vreme.

Citește și Ce a pățit Mădălina Ghenea la festivalul de film de la Veneția. Românca a avut puterea să facă haz de necaz!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...