De ce urăște clătitele chef Cătălin Scărlătescu. Are legătură cu o fostă iubită

Ana Anitoiu 12.11.2022, 18:06
De ce urăște clătitele chef Cătălin Scărlătescu. Are legătură cu o fostă iubită

Chef Cătălin Scărlătescu are un motiv bine întemeiat pentru care urăște clătitele. Acesta are legătură cu o fostă iubită a sa. Îndrăgitul bucătar de la „Chefi la cuțite” a povestit că a suferit o adevărată traumă, după ce a încercat să o cucerească.

Cătălin Scărlătescu, despre motivul pentru care urăște clătitele

Chef Cătălin Scărlătescu a povestit, în urmă cu câțiva ani, că urăște clătitele pentru că, din cauza unei fete frumoase, a ajuns în situația de a fi nevoit să facă 10.000 de clătite ca să nu își piardă locul de muncă.

„Lucram undeva într-o locație pe malul mării și era un chef bucătar care avea o fată foarte frumoasă. Și am făcut eu pe dracu-n patru așa și am intrat pe sub pielea ei. La un moment dat a venit tatăl ei și a zis: Te dau afară.

Și i-am zis: Te rog eu frumos, nu mă da afară. Că eram și eu copil amărât. Mi-a spus că dacă vreau să rămân la muncă trebuie să fac 10.000 de clătite. M-am ars pe mâini. Am făcut 10.000 de clătite.

Mi-a luat o zi și jumătate. La 14 tigăi am muncit. Erau niște munți de clătite. Traumă a fost pentru mine. Aia a fost trauma maximă a vieții mele. De atunci eu n-am mai făcut clătite. Nu că mi-ar fi plăcut înainte să le mănânc”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu, într-una dintre edițiile emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Chef Catalin Scarlatescu, marturisire neasteptata
Chef Catalin Scarlatescu

Chef Cătălin Scărlătescu, ironizat de iubita lui

În prezent, chef Cătălin Scărlătescu are o relație cu actrița Doina Teodoru. Artista s-a prezentat la „Chefi la cuțite” cu un roast despre partenerul ei. Ea l-a ironizat, printre altele, spunând că la cât de multe relații a avut acesta, se aseamănă cu Gara de Nord.

„Pe Cătălin l-am cunoscut acum două veri, în Vama Veche. Eu eram cu cineva, el era cu mai multe. Toate relații serioase, așa le numește el. Dar, vă spun, la câte relații pasagere a avut Cătălin, puteți să-i spuneți Gara de Nord. Nu-i spun Aeroportul Henri Coandă, pentru că a avut doar câteva zboruri interne, E un naționalist convins.

Prima oară m-a invitat să luăm masa, a doua oară a vrut să-mi gătească cina. Am înțeles aluzia, am acceptat, mai ales că eram aproape convinsă că nu știe se face. Înainte de asta, i-am zis că-mi plac organele. N-a înțeles, așa că mi-a gătit o inimă de bou”, a spus Doina Teodoru în roastul ei.

Iubita lui chef Cătălin Scărlătescu a mai glumit că nimeni nu s-ar fi așteptat ca ei doi să formeze un cuplu, nici măcar ei înșiși, dar a precizat că relația lor a evoluat incredibil de frumos.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...