Cum a cucerit-o Cătălin Scărlătescu pe iubita mai tânără. A cunoscut-o când Doina era într-o relație

Badea Violeta 28.10.2022, 13:54

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de mai bine de un an de zile. Cei doi se înțeleg de minune și se iubesc în ciuda diferenței uriașe de vârstă dintre ei, iar acum a dezvăluit cum a cucerit-o pe frumoasa șatenă. Iată cum a început povestea lor de iubire. Celebrul chef a recunoscut tot!

Cum s-au cunoscut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Celebrul jurat de la Chefi la cuțite și câștigătoarea iUmor 2017 formează un cuplu de mai bine de un an de zile. O bună perioadă de timp s-au ferit de ochii curioșilor, însă în cele din urmă și-au asumat relația. În ciuda diferenței de vârstă de 17 de ani dintre ei, cei doi se înțeleg de minune și nu își văd viața unul fără celălalt.

Acum, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum a început povestea de iubire cu frumoasa actriță. Juratul de la Chefi la Cuțite a povestit cum a cunoscut-o pe iubita lui. Acesta a precizat că o știa pe Teodora de la televizor, dar nu cunoștea foarte multe detalii despre ea. După un timp însă, cei doi s-au întâlnit în Vama Veche, acolo unde actrița se afla cu un alt bărbat.

„O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru.

Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo. (râde) Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural…”, a precizat Cătălin Scărlătescu pentru Viva!.

Citește și Chef Cătălin Scărlătescu, mărturisire neașteptată, după ce s-a aflat că iubește din nou. I-a luat pe toți prin surprindere. „A apărut și primul meu copilaș”!

Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru

Cum îl descrie Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru este foarte fericită lângă iubitul ei și se simte foarte norocoasă ca are un asemenea bărbat lângă ea. Actrița a vorbit despre calitățile celebrului chef. Iată ce a atras-o la el.

„Pe Cătălin îl admir foarte mult pentru pasiunea pe care o are față de ceea ce face. Toată lumea știe că e un tip carismatic, plin de umor.

Și, pe lângă asta, e un om foarte bun – are un suflet bun, asta îmi place cel mai mult la el, de fapt. E extrem de sensibil. Și se arată vulnerabil, nu de multe ori, dar o face.”, a declarat superba șatenă pentru aceeași sursă.

Citește și Cum l-a făcut de râs iubita pe chef Cătălin Scărlătescu, în propria emisiune. „La câte relații a avut, zici că e Gara de Nord”!

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...