De ce și-a scos Oana Roman la vânzare ceasul de 1500 de euro. Ce se întâmplă cu vedeta

Andrei Cezar 16.05.2020, 15:24
De ce și-a scos Oana Roman la vânzare ceasul de 1500 de euro. Ce se întâmplă cu vedeta

Gest surprinzător al Oanei Roman. Vedeta nu știe cum să mai facă rost de bani în această perioadă și a decis să scoată la vânzare bunurile cu valoare sentimentală. Unul dintre aceste obiecte este ceasul de lux pe care l-a primit când a ablsolvit facultatea.

Motivul pentru care Oana Roman și-a scos ceasul la vânzare

Zvonurile potrivit cărora Oana Roman nu o duce tocmai bine din punct de vedere financiar, în această perioadă, au fost confirmate chiar de vedetă. După ce, în ultima perioadă și-a scos la vânzare mai multe obiecte vestimentare din garderoba personală, ea a decis acum să vândă și unul dintre bunurile cu o valoare sentimentală deosebită. Decizia a fost luată la propunerea celor de pe grupul de Facebook, scrie Libertatea.

Mai exact este vorba de un ceas de lux, semnat Cartier, din colecția Must. Obiectul a fost scos la vânzare cu prețul de 1.500 de euro.

„M-am hotărât după multă gândire să vând acest obiect. Ceas Must de Cartier. L-am primit acum peste 20 de ani când am terminat facultatea. L-am purtat puțin pentru că în general port ceas mare și seara nu port deloc.

Nu mai am cutia lui, doar săculețul. Este un obiect de colecție pentru că nu cred că se mai face acest model la Cartier. Se poate verifica autenticitatea oriunde dorește eventualul cumpărător.

Eu i-am schimbat bateria și cureaua doar la Cartier în Franța. Am căutat pe net prețuri, am găsit pe un singur site de vintage, era în jur de 2.000 de lire sterline. Îl dau cu 1.500 de euro. Și sper să îmi iau altul mai mare cu banii ăștia, poate altă marcă”, a spus Oana Roman.

De ce și-a scos Oana Roman la vânzare ceasul de 1500 de euro. Ce se întâmplă cu vedeta
De ce și-a scos Oana Roman la vânzare ceasul de 1500 de euro. Ce se întâmplă cu vedeta
Foto: Faceboo/ Oana Roman

Problemele financiare ale Oanei Roman

De cum s-a instalat pandemia, iar starea de urgență a fost instituită în România, foarte mulți oameni s-au trezit cu afacerile blocate. Printre ei se află și Oana Roman care a avut de suferit destul de mult din punct de vedere financiar de pe urma epidemiei de coronavirus.

Toate colaborările vedetei au fost limitate la maxim, în special din cauza faptului că multe din activitățile pe care le realiza presupuneau deplasări, evenimente și filmări care acum nu se mai realizează.

„Mai am doar un singur client care mai are activităţi, restul au închis activitatea şi tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări şi filmări care sunt imposibile acum”, declara Oana Roman în luna martie în publicația Click pentru femei.

Situația financiară a fiicei fostului premier s-a agravat atât de tare încât chiar ea a declarat că ar putea să apeleze la pensia mamei sale pentru a supraviețui.

„Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot şi am putere. Nu încasez nimic în această perioadă şi în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoşi şi încrezători”, a mai transmis Oana Roman, potrivit aceleiași surse.