De ce să nu bei niciodată cafea în avion. Detaliul ciudat dezvăluit de o însoţitoare de zbor

Ioana Bucur 20.07.2022, 10:28
De ce să nu bei niciodată cafea în avion. Detaliul ciudat dezvăluit de o însoţitoare de zbor

Cu un filmuleț ce durează doar câteva secunde, o însoțitoare de bord a reușit să împartă internetul în două tabere. În videoclipul ce a strâns deja peste șapte milioane de vizualizări, ea a dezvăluit de ce să nu bei niciodată cafea în avion. Detaliul scos la lumină de angajata unei companii aeriene a stârnit un val de reacții în mediul online.

O însoțitoare de bord explică de ce să nu bei niciodată cafea în avion

În timpul unei călătorii cu avionul, fie că durează două ore sau zece ore, este aproape imposibil să nu ni se facă sete sau poftă de ceva de băut sau mâncat. Mulți se abțint din pricina prețurilor piperate, însă există situații în care tentația bate dorința de a face economii.

Aproape toți cei care au fost pasageri au cerut, măcar o dată, o cafea sau un ceai în timpul zborului. Ei bine, o însoțitoare de bord tocmai a dezvăluit de ce nu ar trebui să mai facem niciodată asta.

Este vorba despre Cierra Mistt care, în ultimele luni a devenit o adevărată vedetă pe Tik Tok tocmai datorită poveștilor pe care le postează despre activitatea de însoțitor de bord. Într-un videoclip ce a strâns peste șapte milioane de vizualizări, ea a explicat de ce să nu bei niciodată cafea în avion.

De ce să nu bei niciodată cafea în avion. Detaliul ciudat dezvăluit de o însoţitoare de zbor

„Nu se curăță niciodată!”

Motivul, cât se poate de clar și simplu, a stârnit un val de reacții și comentarii în rândul utilizatorilor celebrei platforme.

„Nu bem niciodată cafeaua sau ceaiul în avion, decât dacă suntem super disperați! Apa pe care o folosim pentru cafea și ceai provine din același loc, și ghiciți ce?

Nu se curăță niciodată! Și, deși compania aeriană le poate spune pasagerilor că face teste regulate de calitate a apei, nouă ni se spune că durează între șase și nouă luni pentru ca un singur test să fie făcut într-un avion”, a explicat Cierra Mistt în videoclipul publicat pe Tik Tok și care a fost văzut de peste șapte milioanen de utilizatori

Însoțitoarea de bord a mai mărturisit că piloții și colegii săi de breaslă „nu vor curăța rezervorul decât dacă găsesc ceva”.

În secțiunea de comentarii s-au format două tabere: cei cărora le este greu să creadă că dezvăluirile sunt reale și cei revoltați, care au promis deja că nu vor mai consuma niciodată cafea sau ceai la bordul unei aeronave.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...