De ce s-au despărțit, de fapt, Lidia Buble și Răzvan Simion! E de neimaginat ce s-a întâmplat

Redacția IMPACT 08.06.2020, 15:21

Este știrea momentului în showbizul românesc! Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, confirmând astfel zvonurile care au apărut în mass-media în ultimele luni. Totală lumea se întreabă de ce a decis fostul cuplu să pună capăt unei legături frumoase și solide care s-a creat în ultimii cinci ani.

Motivele despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble și Răvan Simion s-au cunoscut în septembrie 2014, când prezentatorul își celebra aniversarea nunții cu Diana, soția lui de atunci. S-au văzut, s-au plăcut și au decis atunci că vor să fie împreună pentru mai mult timp. A urmat un scandal în toată regula, dar și un divorț răsunător, pentru că vedeta de la Antena 1 a decis să rămână alături de îndrăgita solistă autohtonă.

Pe atunci, drumul profesional îl înfățișa pe Răzvan Simion la Baia Mare, unde prezenta „Festivalul Castanelor”, iar Lidia Buble cânta. În mai 2016, Răzvan Simion avea să pună punct mariajului cu Diana, la notar. Acest „mult timp” s-a oprit recent, când cei doi au decis să pună capăt unei relații de cinci ani.

Tatăl Lidiei Buble, care este pastor la o biserică penticostală din județul Hunedoara nu a părut niciodată să creadă în povestea de dragoste a fiicei sale. Deși au format un cuplu de atâta timp, Lidia nu l-a dus niciodată la Deva pe Răzvan, pentru a-i face cunoștință cu tatăl său și asta pentru că Viorel Buble i-a transmis fiicei sale că până nu se vor decide să se căsătorească, nu vrea să îl cunoască.

„Nu o să-l cunoască până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata are cinci fete şi şase băieţi. A zis: Dacă o să vă cunosc toţi iubiţii…”, declara în trecut Lidia Buble, în cadrul unui interviu de la un post de televiziune.

Deși cei doi au trecut cumva peste acest episod, din păcate zvonurile din ultima perioadă privind o posibilă despărțire s-au confirmat. Ce care a confirmat despărțirea în mod oficial este Răzvan Simion care spune că fosta sa iubită nu mai era fericită alături de el.

„Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a declarat Răzvan Simion, pentru Impact.ro. 

Urmăriți Impact.ro și pe