EXCLUSIV

De ce refuză Mihai Trăistariu să înfieze un copil. Vrea să aibă un moștenitor printr-o metodă momentan ilegală: „Am aflat că s-ar face în secret”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 12.01.2023, 15:51

Solistul Mihai Trăistariu este tot singur, și acum, la 43 de ani, fără soție și copii. Cu toate acestea, susține el, în interviul exclusiv pentru Impact.ro, nu ar apela, nicidecum, la adopție, precum alți colegi de breaslă, viziunea lui asupra unui posibil moștenitor fiind cu totul alta, una revoluționară și-n același timp controversată: „Aș vrea să fie un copil din mine, m-aș clona pe mine și tot aș face măcar unu. Când va fi posibil și legal m-aș clona pe mine”. Am aflat și unde dorește să se mute, deși deține șapte apartamente la Constanța.

E burlac și la 43 de ani: „Ori nu caut pe cine trebuie, ori mă las doar căutat”

Mihai Trăistariu e tot burlac, și la 43 de ani. A avut câteva relații lungi, de câțiva ani, însă, în ultima vreme, nimic nu se mai leagă. Crede că a rămas singur și din cauza lungilor turnee. Promite însă că nu se dă bătut și că, în continuare, se află în căutarea sufletului pereche, a femeii care îl va iubi și pentru calitățile lui, nu doar pentru notorietatea numelui:

„Cu căsătoria încă nu sunt împăcat, pentru că am tot încercat. Am avut și relații de patru ani, de șapte ani, am cam dat-o în bară, ceva nu funcționează. Ori nu caut pe cine trebuie, ori mă las doar căutat, e o problemă care trebuie rezolvată”, ne-a declarat el, în exclusivitate pentru Impact.ro.

De ce refuză Mihai Trăistariu să înfieze un copil. Vrea să aibă un moștenitor printr-o metodă momentan ilegală: „Am aflat că s-ar face în secret”. EXCLUSIV
Mihai Trăistariu

De ce nu vrea să înfieze un copil. La ce metodă controversată vrea să apeleze

Mihai Trăistariu, artistul care în 2006 s-a clasat pe locul 4, la Eurovision, cu piesa „Tornero”, nu ar vrea să urmeze exemplul altor vedete și să înfieze un copil, deși susține că este implicat în numeroase acte de caritate pentru cei aflați în impas financiar:

„Nu-mi prea place ideea de a înfia un copil, deși sunt foarte sufletist, ajut oamenii cu probleme. Aș vrea să fie un copil din mine, m-aș clona pe mine și tot aș face măcar unu. Când va fi posibil și legal, deși am aflat că s-ar face, cumva, în secret.

Însă, cine știe cât e de adevărat? M-aș clona pe mine ca să-l instruiesc pe Mihăiță cel mic, exact ce am vrut eu, să-mi continue ideile. Copiii mei aș vrea să fie clonele mele, ca să fiu sigur că vor gândi ca mine și că sunt instruiți de mine”, ne-a mai dezvăluit artistul de talie internațională, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Va înființa un centru de cercetare, pentru a descoperi tratamentul împotriva cancerului, boală care i-a răpit ambii părinți

Mihai Trăistariu, care este și profesor de matematică, se declară pasionat de știință: „Universul e pur întâmplător, un accident, nimic nu e creat, nimic nu e calculat. Sunt doar întâmplări, multe și mărunte, de miliarde de ani se întâmplă la fel. Și cred în ce spun oamenii de știință”. Prin urmare, el și-ar dori să-și investească banii din muzică și în cercetare:

„Sora mea a fost prima profă de mate, când eram eu prin gimnaziu, de acolo mi s-a cam tras pofta de a participa la olimpiade, am luat 10 la mate la Bac, am avut noi o genă bună și pe partea asta de știință. Dar eu sunt atras și de fizică, cu Universul, cu cosmosul, cu extratereștii, cu roboții.

Visul meu e să-mi fac un centru de cercetare, să cuprindă existența extratereștilor, cum să vindecăm bolile incurabile, căci ambii părinți au murit de cancer, cum să devenim nemuritori, deci, hai cu clonarea, cu criogenarea! Chinezii au inventat o pelerină care 70% te face invizibil, îmi plac chestiile astea un pic ciudate care fac parte din fizică”, ne-a mai spus cântărețul, pentru Impact.ro.

Deține 7 apartamente în Constanța, dar refuză să mai locuiască la bloc. Unde se va muta

Nu mai este un secret că solistul deține 7 apartamente în Constanța. Într-unul locuiește, iar restul de 6, aflate în Mamaia Nord, le închiriază turiștilor, pe perioada sezonului estival, cu 350 de lei pe noapte. S-a săturat însă să mai stea între patru pereți din beton, așa că are în plan să se mute:

„În ianuarie acum termin datoriile la bancă. Mai strâng ceva bani și construiesc o casă pe pământ, să stau între copaci. Nu mai vreau să locuiesc la bloc, între ziduri”, ni s-a mai confesat Mihai Trăistariu, pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...