VIDEO EXCLUSIV

De ce refuză Majda să îmbrace rochia de mireasă. Își declară iubirea sinceră pentru partener, dar încă nu au stabilit nunta: ”Nu există nicio presiune!” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 10.05.2023, 14:29
De ce refuză Majda să îmbrace rochia de mireasă. Își declară iubirea sinceră pentru partener, dar încă nu au stabilit nunta: ”Nu există nicio presiune!” VIDEO EXCLUSIV

Majda este considerată una dintre cele mai frumoase și mai îndrăgite actrițe din România. Este o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Nu doar că are o carieră strălucită, dar, de curând, s-a mutat în noul apartament, alături de iubitul ei, Mihai, și de Jacqueline, fiica ei, în vârstă de 10 ani. În exclusivitate pentru Impact.ro, Majda ne-a spus dacă se gândește sau nu să facă pasul următor în relația cu Mihai.

De ce a refuzat Majda Aboulumosha să îmbrace rochia de mireasă

Majda Aboulumosha a refuzat vehement să îmbrace rochia de mireasă! Actrița nu a îmbrăcat niciodată rochia albă, așadar își dorește să fie un moment extrem de special.

„Mi s-a propus, dar nu am acceptat!”

Frumoasa actriță a fost prezentă la un eveniment destinat viitoarelor mirese, acolo unde mai multe vedete au fost invitate să defileze în diferite modele de rochii de mireasă. Majda a ales însă o rochie verde, refuzând vehement rochia albă! Toată lumea prezentă la eveniment s-a întrebat de ce nu a defilat Majda în rochie de mireasă. Fosta prezentatoare TV a venit cu răspunsul.

Dorința e mare, așteptarea nu e la fel de mare! Habar nu am când se va întâmpla, dar nu am îmbrăcat rochia de mireasă pentru că nu am îmbrăcat-o niciodată, nici macar în telenovele, seriale și la niciun shooting foto. Mi s-a propus, dar nu am acceptat, nici de data asta! Nu sunt superstițioasă, dar, când se va întâmpla, vreau să fie un moment unic, memorabil și remarcabil. Fiecare participare are farmecul ei. Se poate întâmpla la nuntă sau la o ședință foto, pe un cal alb!”, ne-a declarat Majda Aboulumosha, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

De ce refuză Majda să îmbrace rochia de mireasă. Își declară iubirea sinceră pentru partener, dar încă nu au stabilit nunta: ”Nu există nicio presiune!” EXCLUSIV
Majda, alături de iubitul său, Mihai.

Majda și iubitul se gândesc serios la căsătorie?: “Nu există presiune!”

Majda și iubitul său formează un cuplu de patru ani, iar, de curând, s-au mutat împreună în noul apartament. Relația lor pare a fi una sănătoasă și frumoasă, așadar… Oare când o vom vedea pe frumoasa Majda în rochia de mireasă?

“Au ieșit vorbe că mă mărit, dar nu am zis niciodată asta! Nu e vorba, că ne-am gândit, dar orice relație, care este frumoasă și evoluează, atât timp cât este confort și iubire, automat te gândești, la un moment dat, că poate veni și pasul acela. Noi suntem niște oameni care se iubesc cu adevărat, se respectă, suntem foarte relaxați și nu există nicio presiune. Nu spun că, dacă s-ar întâmpla, nu o să fiți anunțați… O să fiți primii anunțați!”, ne-a mai spus Majda.

VIDEO: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe