De ce numele lui Răzvan Simion apare primul în titlul emisiunii Neatza. Dani Oțil a spus totul: „Mi-a fost rușine”

Ioana Bucur 24.05.2022, 10:29
De ce numele lui Răzvan Simion apare primul în titlul emisiunii Neatza. Dani Oțil a spus totul: „Mi-a fost rușine”

Fac echipă de mai bine de două decenii și, pentru fanii loiali ai matinalului prezentant de ei, sunt un duo de nedespărțit. Cu toate astea, nu puțini s-au întrebat, de-a lungul timpului, de ce numele lui Răzvan Simion apare primul în titlul emisiunii. De ce au ales Neatza cu Răzvan și Dani și nu Neatza cu Dani și Răzvan? Dani Oțil a povestit cum s-a ajuns aici. Totul a început cu un desen.

Dani Oțil povestește cum a apărut ideea de Neatza cu Răzvan și Dani

Formează unul dintre cele mai vechi „cupluri” de pe micul ecran. Mulți români s-au obișnuit să își înceapă dimineața cu ei, primind din energia și buna dispoziție pe care reușesc să le transmită.

Sunt prieteni de-o viață și par inseparabili, parteneri egali, însă oamenii nu au putut să nu se întrebe de ce numele lui Răzvan Simion apare primul în titlul emisiunii Neatza.

Cel care a elucidat misterul a fost chiar Dani Oțil. De ce Neatza cu Răzvan și Dani și nu Neatza cu Dani și Răzvan? Totul a început cu un desen făcut într-o cameră de cămin, în anul 1999. De fapt, cu două desene.

De ce numele lui Răzvan Simion apare primul în titlul emisiunii Neatza. Dani Oțil a spus totul: „Mi-a fost rușine”

„Mi-a fost rușine să întorc foaia”

Oțil a explicat că logo-ul emisiunii a fost conceput de el, în două versiuni – „Dani și Răzvan” și „Răzvan și Dani”. I l-a arătat prima oară pe cel din urmă și și-a dat seama că i-a fost rușine să îi spună că exista și o a doua variantă.

„Eu am făcut rotițele, eu le-am desenat la cămin. Rotițele sunt un angrenaj. O roată dințată nu e nimic singură, dar cu încă una devine un angrenaj, astea era ideea. Eu le-am desenat în 1999. Și e cu Răzvan și Dani pentru că mi-a fost atât de rușine să întorc foaia. Eu am făcut și invers. Cu Dani și Răzvan, dar când i-am prezentat ideea lui Răzvan, știam că pe spate era invers”, a explicat Dani Oțil.

Nu a vrut să întoarcă foaia și nu și-a regretat decizia. Au trecut aproape 12 ani până i-a dezvăluit colegului său adevărul de pe verso.

„Dar nu am întors foaia niciodată. I-am spus cred că după 12 ani că erau rotițele și invers. Eu sunt ăla mai supărat și el e mai pozitiv. N-am putut”, a spus Dani Oțil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...