Dani Oțil nu s-a mai putut abţine. Cum a numit-o pe Ramona Olaru de faţă cu toată lumea: „N-am sesizat asta până acum”

Stan Filon 13.05.2022, 11:06

Dani Oțil și Răzvan Simion au mereu replicile la ei, așa că nu este de mirare că rezistă de atâta amar de vreme pe sticlă. Ei bine, o astfel de replică a venit și în emisiunea de astăzi, când toată lumea a izbucnit în râs, chiar dacă Dani Oțil a făcut o comparație destul de forțată. Totul a început după ce prezentatorii au vorbit despre defectele lor. Cea care a spart gheața a fost Ramona Olaru.

Replica pe care i-a dat-o Dani Oțil Ramonei Olaru. Toată lumea a izbucnit în râs

Așadar, în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, s-a ajuns să se discute despre defectele prezentatorilor. Cea care a spart gheața a fost frumoasa Ramona Olaru. Chiar dacă pare greu de crezut, prezentatoare are și ea defectele sale, pe care chiar ea le-a observat și despre care a ales să vorbească în timpul emisiunii. Mare greșeală, ar spune mulți, deoarece i-a oferit „gloanțe” acidului Dani Oțil.

„Da, eu am două defecte. Sunt foarte sincera si am capul mic. Da, e mic, uite-l. E mic, dar e bun, ce contează. (…)”, a spus Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Atât i-a trebuit lui Dani Oțil. Prezentatorul și-a analizat puțin colega de platou și a venit cu replica destul de acidă: „Ai capul mic? N-am sesizat asta până acum, dar daca ma uit atent, da! Da, parcă nu e cine știe ce. (…) Când ai parul prins parcă esti o gulie”, a fost replica lui Dani Oțil.

Replica pe care i-a dat-o Dani Otil Ramonei Olaru. Toata lumea a izbucnit in ras
Replica pe care i-a dat-o Dani Otil Ramonei Olaru. Toata lumea a izbucnit in ras

Ramona Olaru nu s-a supărat

Toată lumea a izbucnit în râs după replica dată de Dani Oțil Ramonei Olaru, inclusiv prezentatoarea, care nu s-a văzut deranjată de comparația făcută de colegul său de platou. Și Răzvan Simion s-a amuzat copios de cele spuse de Dani Oțil, însă toată lumea a redevenit relativ serioasă, mai ales că aveau un invitat pe fir.

Dani Oțil trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața lui. S-a așezat la casa lui și a devenit și tată pentru prima dată, din ce se știe oficial. Chiar dacă este fericit peste limite, Dani Oțil a comentat în stilul său caracteristic de ce a ales să facă un copil.

„Eu n-am făcut copil pentru că mi-am dorit copil, nu, nici soția. Dar ne-am săturat prin vacanțe să auzim aceeași treabă: e, faceți voi un copil și o să vedeți voi”. Mi-am făcut copil pentru cei care mă abuzau în scris și live cu asta: fă și tu un copil și o să vezi”, a spus Dani Oțil, în emisiunea pe care o prezintă cu Răzvan Simion, la Antena 1.

Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, imediat după ridicarea restricțiilor imppuse de Guvern în timpul pandemiei de coronavirus, iar pe 11 septembrie 2021 au devenit părinții lui Luca Tiago.

Urmăriți Impact.ro și pe