De ce nu vrea Andreea Marin să o lase pe fiica ei să joace în Liceenii. Vedeta a făcut și primele declarații

Mihnea Tălău 25.10.2022, 21:15
De ce nu vrea Andreea Marin să o lase pe fiica ei să joace în Liceenii. Vedeta a făcut și primele declarații

Cinefilii au parte o veste foarte bună. Se pregătește continuarea seriei de filme „Liceenii”, care a bucurat multă lume în anii de final ai comunismului, dar și în primii de după Revoluție. Anunțul pe tema continuării pelicului a fost făcut de criticul de film Irina Margareta Nistor.

Andreea Marin a produs prima surpriză

S-a discutat ca în noul film să fie cooptați copiii protagoniștilor seriei inițiale, precum și nepotul regretatului regizor.

Iată însă că după anunț au apărut deja primele sincope. Posibila prezență în viitorul film a celor doi copiii ai lui Ștefan Bănică jr, Violeta (15 ani) și Radu Bănică (20 de ani), este parțial infirmată, scrie playtech.ro.

În primul rând mama Violetei Bănică, ”zâna surprizelor” Andreea Marin, a negat deja această variantă.

„Informatia e greșită! Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva și are alte priorități acum”, a afirmat pentru playtech.ro, Andreea Marin.

Violeta Bănică, fata Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr, împlinește la jumătatea lunii decembrie 15 ani, ar fi fost ideală pentru acest film. Ea a intrat în această toamnă la liceu, mama sa alegând unul privat, așa cum și școala generală a fost tot una cu caracter privat.

Nu se știe dacă Violeta ar fi moștenit pasiunea pentru lumea scenei, la fel ca și părinții săi, deși în urmă cu doi ani a înregistrat o melodie alături de tatăl ei. Ea ar fi atrasă, pare-se în egală măsură, și de sport, inclusiv de fotbalul feminin.

Fratele său, Radu Ștefan Bănică a călcat însă pe urme tatălui, devenind student la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică și jucând deja pe scena Teatrului de Comedie.

Distribuția în seria ”Liceenii”

Seria „Liceenii”, cea care i-a adus în prim plan pe Ștefan Bănică, Oana Sârbu și Mihai Constantin, a debutat în 1987, cu pelicula „Liceenii”, realizată de Nicolae Corjos.

Ștefan Bănică Jr. în filmul Liceenii

Eroii principali, Dana și Mihai, erau interpretați atunci de Ștefan Bănică jr și de Oana Sârbu. Din distribuție a mai făcut parte consacrații actori, Ion Caramitru și Tamara Buciuceanu Botez.

După revoluție, în 1992, a urmat „Liceenii rock`roll”, tot în regia lui Nicolae Corjos, urmat, un an mai târziu de „Liceenii în alertă”, regizat de această dată de Mircea Plângău și din distribuția căruia avea să lipsească Ștefan Bănică jr.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...