De ce nu se căsătoreşte Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta, moment de sinceritate EXCLUSIV

Oana Pascaru, Ioana Bucur 01.11.2021, 16:28
De ce nu se căsătoreşte Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta, moment de sinceritate EXCLUSIV

De câțiva ani, Andreea Marin trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Celebra prezentatoare radiază de fericire, iar în spatele zâmbetului nu stau doar reușitele pe plan profesional, ci și redescoperirea dragostei alături de un partener pe măsură. Se iubesc își sunt sprijin reciproc la bine și la greu, dar nu și-au oficializat relația. Reporterii redacției Impact.ro au aflat, în exclusivitate, de ce nu se căsătoreşte Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin, o carte deschisă

Chiar dacă pentru multe dintre vedetele din showbiz-ul românesc, ultimul an și jumătate, marcat de restricțiile impuse în contextul pandemiei, nu a însemnat o activitate profesională spectaculoasă, Andreea Marin a demonstrat că nimic nu o poate opri. Într-un interviu oferit în exclusivitate redacției Impact.ro, vedeta ne-a povestit cum „și-a petrecut pandemia” și a acceptat chiar să răspundă întrebării de pe buzele tuturor celor care o admiră: de ce nu se căsătoreşte cu Adrian Brâncoveanu.

  • Ce faci? Cum a fost perioada de pandemie pentru tine, din punct de vedere profesional?

Sincer, o perioadă plină, și mai efervescentă decât înainte de pandemie, pentru că am adăugat un volum de muncă foarte mare dedicat Campaniei Prețuiește viața, în care am ajuns cu caravana donaţiilor în peste 60 de spitale din toate județele ţării. A fost un efort considerabil pe un tărâm nou, adăugat efortului suplimentar de a adapta activitatea dinainte de pandemie la noua realitate. Nu a fost ușor și încă nu este, dar… nu exista nu se poate! Am pus pe picioare la TV și emisiunea care poartă acest nume, este motto-ul meu moștenit de la tatăl meu și am găsit o mulțime de oameni valoroși care se ghidează după acelaşi principiu în viața, pe care i-am intervievat.

  • În prezent, în ce proiecte ești ancorată?

De unde să încep? Fac o mulțime de lucruri, dar proiectul meu de suflet acum este Creative Hub Voice&Visibility, pe care l-am pus pe picioare în ultimii doi ani, și unde acum facem creație, se nasc acolo campanii de comunicare pentru companii și cauze diverse, facem evenimente inedite, e ceva cu totul nou, tehnica de ultimă oră și oameni creativi. Am dat deja startul lansând inovația Anyoli, unică în lume, care îmbină arta cu tehnologia de ultimă oră.

De ce nu se căsătoreşte Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu. Vedeta, moment de sinceritate EXCLUSIV
Adrian Brancoveanu si Andreea Marin
  • Ţi s-a propus recent vreun contract în televiziune?

Da. Nu vă pot oferi încă detalii.

  • În ce condiţii ai accepta un show de televiziune sau ce format ţi-ai dori?

Doar în condiții de calitate, bineînțeles. Și nu am ce căuta decât într-un format serios. Bârfele la TV, scandalurile nu mi se potrivesc.

  • Cât timp şi bani investeşti în grădina ta superbă?

Acum e aranjată, îngrijită cum se cuvine, necesita o dată pe săptămână doar îngrijiri de întreținere. Dacă vrei să ai roade din grădina ta, firește că și investești în plante, în irigație, în diverse unelte de lucru, semințe. Nimic bun nu se obține gratis, nu e aşa?

  • Ai o relaţie stabilă şi apreciată de mulţi, de ce nu vă căsătoriţi? Locuiți împreună?

Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care se întâmple altfel.

  • În ce relaţii eşti acum cu Ştefan Bănică (cum te înţelegi)? Cât timp petrece Ştefan cu fiica sa?

Sunt întrebări pe care i le puteți adresa direct, eu nu vorbesc decât în numele meu. Ce avem în comun este grija pentru fiica noastră, atât. Mulţumesc!

Urmăriți Impact.ro și pe