Andreea Marin, împăcarea anului. S-au afișat împreună, nimeni nu credea că așa ceva mai este posibil

Badea Violeta 25.10.2021, 11:39

Asta e împăcarea anului în lumea showbiz-ului românesc. Andreea Marin a decis să reia legătura cu o veche rivală din viața ei. Cele două vedete au lăsat deoparte reproșurile și s-a fotografiat împreună. Fanii au rămas uimiți când au privit imaginea de pe rețelele de socializare.

Andreea Marin a reluat legătura cu o veche cunoștință

Andreea Marin a fost dintotdeauna o persoană tolerantă și dispusă să lucreze la relațiile cu oamenii dragi din jurul ei. Astfel, vedeta a decis să se împace cu Simona Pătruleasa după 7 ani. Înainte de a ajunge la cuțite, cele două au fost foarte apropiate, se susţineau una pe alta, ieşeau împreună cu fiicele lor, Ingrid şi Violeta şi petreceau vacanţe de vis împreună.

Cu toate astea, prietenia lor a luat zdruncinată de scandalul dintre Ştefan Bănică Jr. şi Sabin Ivanof. Partenerii celor două vedete au ajuns să se judece, în urma unor afaceri imobiliare dezvoltate împreună. Concret, fostul soț al zânei  și afaceristul Sabin Ivanof au ridicat împreună un imobil, în anul 2008.

După finalizarea construcției, cei doi nu s-au mai înțeles în privinţa împărţirii celor zece apartamente, potrivit click.ro. Neînțelegerile dintre artist și afacerist au dus la destrămarea relației pe care o aveau Andreea Marin și Simona Pătruleasa.

„Dată fiind situaţia actuală, nu am cum să mai fiu prietenă cu Andreea. Cum aş putea să fiu prietenă cu cineva care vorbeşte urât despre soţul meu? Nu, nu mai suntem prietene, dar nu vreau să discut despre asta”, spunea Simona Pătruleasa pentru Ziarul Ring, în 2014.

Andreea Marin si Simona Patruleasa
Andreea Marin si Simona Patruleasa au revenit la sentimente mai bune

Simona Pătruleasa, mesaj de susținere pentru Andreea Marin

După 7 ani, Simona Pătruleasa și Andreea Marin au revenit la sentimente mai bune. Mai mult, prezentatoarea de la Kanal D i-a transmis un mesaj de susținere fostei partenere de viață a lui Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin este imaginea unui brand de bijuterii, iar zilele trecute a fost lansarea oficială a acestuia.

La marele eveniment au fost invitate mai multe vedete, printre care și Simona Pătruleasa. Știrista de la Kanal D s-a fotografiat alături de Andreea Esca. Cele două au transmis că o susțin pe frumoasa brunetă.

„Păi nu o susținem noi pe @andreeamarinromania?”, a precizat vedeta de la Pro TV pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...