De ce nu s-a însurat Petre Roman cu o fiică de președinte. Relația despre care a vorbit abia după ani și ani

Badea Violeta 01.09.2022, 14:41
De ce nu s-a însurat Petre Roman cu o fiică de președinte. Relația despre care a vorbit abia după ani și ani

Petre Roman a fost tot timpul în centrul atenției datorită relațiilor pe care le-a avut. Cu toate că a avut un mariaj de aproximativ trei decenii cu Mioara Roman, fostul premier nu a dus niciodată lipsă de admiratoare. Mai mult decât atât, acesta chiar a recunoscut că a fost foarte aproape să se căsătorească cu o fiică de președinte. Iată despre cine este vorba și motivul pentru care relația nu s-a concretizat!

Cu ce fiică de președinte s-a iubit Petre Roman

Petre Roman, acum în vârstă de 76 de ani, a fost mereu un bărbat râvnit de femei, asta cu toate că a avut o căsnicie de 30 de ani cu Mioara Roman. Acum, fostul premier al României are un mariaj de 13 ani cu Silvia Chifiriuc, femeie cu 25 de ani mai mică decât el.

Puțini sunt cei care știu, însă, că Petre Roman a avut ocazia să se însoare și cu o fiică de președinte. Este vorba despre Zoia Ceaușescu, nimeni alta decât fata fostului lider comunist. Cei doi s-au cunoscut în anul 1972, după cum precizează fostul premier.

„Am cunoscut-o pe Zoia în 1972, a fost un moment foarte frumos, cu parfum de idilă. Când eu am cunoscut-o, eram de un an și jumătate la Toulouse, cu o bursă de care au beneficiat și alți două sute de români.

Zoia era o fată foarte bine educată, o fată frumoasă, nu-ți dădea impresia că e fata cui este”, a dezvăluit Petre Roman în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Petre Roman si Zoe Ceausescu
Petre Roman si Zoe Ceausescu

De ce nu a mers relația lor

Povestea de dragoste a lui Petre Roman cu Zoia Ceaușescu nu a durat prea mult. Cei doi s-au despărțit, deși se plăceau reciproc. Asta pentru că fosta primă doamnă a țării, Elena Ceaușescu, nu a fost de acord ca fiica sa să se iubească cu fostul politician.

„Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat, fiindcă s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu, nu știu de ce. Slavă Domnului că s-a opus!”, a mai spus, zâmbind, actualul soț al Silviei Chifiriuc.

Amintim că Zoia a fost singura fiică a cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu. Aceasta s-a născut la data de 1 martie 1949 și a decedat pe data de 20 noiembrie 2006, în urma unui cancer pulmonar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...