De ce nu mai apare Insula Iubirii? Ce se întâmplă cu filmările pentru sezonul 6

Daria Petrescu 19.01.2021, 17:17
De ce nu mai apare Insula Iubirii? Ce se întâmplă cu filmările pentru sezonul 6

„Insula Iubirii” de la Antena 1 a fost una dintre cel mai de succes emisiuni, cele 5 sezoane difuzate având audiențe spectaculoase. Toată lumea aștepta cu sufletul la gură difuzarea celul de-al 6-lea sezon, care din păcate a fost anulat. Deși la începutul anului trecut, Radu Vâlcan anunța cu încântare începerea filmărilor în Rebublica Dominicană, totul a fost oprit și nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu show-ul.

De ce nu mai apare Insula Iubirii?

Ei bine, din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus, care a făcut ravagii în lume, filmările la Insula Iubirii au fost oprite. Deși reprezentanții postului se așteptau să dea o lovitură  cu sezonul 6, din păcate planurile au fost date peste cap.

În primăvara anului trecut, Radu Vâlcan declara că de-abia așteaptă să înceapă ”aventura” și că îi așteaptă pe concurenți.

În luna martie a anului trecut, Republica Dominicană se afla printre țările care și-au închis granițele și nu a mai permis, timp de cel puțin o lună, aterizarea zborurilor care vin din Europa. Toată echipa s-a întors atunci în România, iar filmările anulate.

”Radu Vâlcan şi echipa de filmare de la Insula Iubirii au ajuns deja în Republica Dominicană, acolo unde se va filma sezonul șase al reality show-ului de la Antena 1.

Aceștia îi vor aștepta în zilele ce urmează și pe concurenți, dar și pe ispite, să se alăture în cele două resorturi care îi vor găzdui. Atât cuplurile, cât și ispitele vor sosi pe rând, fără să se vadă în prealabil”, preciza un comunicat al Antenei 1, înainte ca această criză a coronavirusului să se acutizeze.

Radu Vâlcan își anunța plecarea în Republica Dominicană

“Mi se pare ceva absolut extraordinar că am ajuns la sezonul 6 de Insula Iubirii. Ținând cont că este pentru prima dată când nu vom filma în Thailanda, atât pentru mine, cât și pentru echipă o să fie ceva nou şi spectaculos să mergem în Republica Dominicană.

Cu siguranță o să fie ceva surprinzător și pentru concurenți, pentru că nu o să mai semene cu nimic din ce au văzut ei în cinci sezoane la televizor.

Sunt sigur că o să fie un sezon plin de surprize, de neprevăzut, dar și unul epuizant în egală măsură!”, a declarat Radu Vâlcan la plecarea spre Republica Dominicană.

Antena 1 revine în forță cu „Burlacul”, emisiune ce se va difuza în curând, cu Andi Constantin în prim plan

Andi Constantin este protagonistul celui de-al șaselea sezon al emisiunii ”Burlacul 2021”, iar prezentator va fi Răzvan Fodor.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc.

Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, se descrie Andi, fosta ispită de la Insula Iubirii.

„Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a completat el.

Urmăriți Impact.ro și pe