De ce nu a vrut Virgil Ianțu să prezinte „Copiii spun lucruri trăsnite!”! Ce spune omul de televiziune că s-ar fi schimbat la noile generații de copii VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 30.10.2023, 17:17

Prezent recent la evenimentul de lansare a cărții Iulianei Tudor, Virgil Ianțu ne-a oferit un interviu exclusiv pentru Impact.ro despre cariera pe care o are în televiziune de peste două decenii. Virgil Ianțu a fost prezentatorul multor emisiuni, precum: “Vrei să fii miliardar?”, „Copiii spun lucruri trăsnite!” și „Te crezi mai deștept?”, iar în prezent prezintă „Câștigă România”.

Virgil Ianțu nu a fost pregătit pentru „Copiii spun lucruri trăsnite!”

Cu toate acestea, După 22 de ani de activitate, Virgil Ianțu recunoaște că nu și-a dorit și nici nu a fost pregătit să fie moderatorul unei emisiuni care pune copiii în contextul potrivit pentru a spune lucruri trăsnite. În exclusivitate pentru Impact.ro, prezentatorul ne-a spus ce schimbări a observat la noile generații de copii!

Virgil Ianțu a debutat în anul 2000 în televiziune, iar publicul îl adoră chiar și după 23 de ani de activitate! „Copiii spun lucruri trăsnite!”este emisiunea iubită de toți românii, dar Virgil recunoaște după două decenii că nu a fost niciodată pregătit pentru un astfel de format.

“Sunt la mintea copiilor, din cauza asta funcționează chimia între noi! Să știi că nu m-am pregătit pentru asta, nu mi-am dorit să fac această emisiune. Deși sunt 22 de ani de când am început să o fac și încă sunt acolo. Schimb generații peste generații.

E un lucru care s-a întâmplat spontan, este o chimie pe care mi-o explic greu. Eu mă bucur că mă tratează ca pe un prieten, nu ca pe un domn. Mie îmi place să mă joc tot timpul. Cu prietenii de vârsta mea, suntem la fel de copii.

Mi se pare că ar trebui să fim serioși în carieă, dar nu să ne luăm în seios, ci să rămânem cu aceleași jocuri și glume de când eram copii.”, ne-a declarat Virgil Ianțu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și Cum a ajuns Virgil Ianțu să fie un „șomer de lux”: „E foarte greu să fii în postura asta”

De ce refuza Virgil Iantu sa se casatoreasca

Virgil Ianțu, despre schimbările pe care le-a observat la noile generații de copii!

Virgil Ianțu comunică și se înțelege foarte bine cu copiii. Are această meserie de peste 20 de ani și recunoaște că noile generații s-au schimbat, iar una dintre cauze ar putea fi tehnologia.

“Copiii sunt la fel oricare ar fi perioada, dar, într-adevăr, online-ul are și lucruri care ne influențează negative, inclusiv pe noi adulții. Observ, la copii, că ei primind o informație e gata conturată și construită, nu mai au atât de multe pasiuni precum aveau fostele generații.

Pe lângă ei trec informații gata construite, așadar mintea lor nu mai lucrează atat de mult la creativitate, luând de gata niște informații.

Aici nu este de vină neapărat online-ul, ci timpul petrecut în online, filtrul pe care ar trebui să îl aibă orice tânăr, care a primit o educație anume din partea părinților: din cărți, discuții cu copilul, limite impuse cu timpul petrecut.

Foarte puțină lume vorbește despre educația de caracter a copilului, de la bune maniere, respect, punctualitate, lucruri pe care copiii ar trebui să le învețe.

Merg deja prin școli, vorbesc cu profesorii și copiii și le reamintesc care sunt valorile principale. Este o datorie, dacă tot am o voce care se aude!”, ne-a mai spus Virgil Ianțu, pentru Imapct.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și De ce refuză Virgil Ianțu să se căsătorească. Are o relație de 20 de ani cu Roxana, femeia care i-a dăruit o fiică

Urmăriți Impact.ro și pe