De ce refuză Virgil Ianțu să se căsătorească. Are o relație de 20 de ani cu Roxana, femeia care i-a dăruit o fiică

Stan Filon 02.08.2023, 11:50

Virgil Ianțu are 52 de ani, însă nu s-a căsătorit niciodată. Cel puțin nu oficial, deoarece are o relație foarte frumoasă de iubire cu ”femeia perfectă”, așa cum o numește el. Cu toate că au chiar și o fiică împreună, cei doi amorezi încă nu s-au căsătorit.

De ce refuză Virgil Ianțu să se căsătorească

Virgil Ianțu este un nume cunoscut în România. Este prezentato de televiziune de ani și ani de zile și este obișnuit cu lumina reflectoarelor. Vedeta de televiziune trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani cu Roxana Alexandru, cea care i-a dăruit și o fiică, pe Jasmina, care a împlinit recent vârsta de 18 ani.

Virgil Ianțu este topit după partenera sa de viață, iar acest lucru s-a văzut recent, când vedeta de televiziune a postat un mesaj pe o rețea socială, cu ocazia zilei de naștere a Roxanei. Mesajul s-a transformat raid într-o declarație de dragoste.

De ce refuza Virgil Iantu sa se casatoreasca
De ce refuza Virgil Iantu sa se casatoreasca

Declarație de dragoste

„Frumoasă, inteligență, suflet bun și generos care oferă bună dispoziție celor din jur și suport atunci când e nevoie. Prietenii știu că are și foarte multe calificări. E medic, chimist, psiholog, electronist, specialist în IT, orice dorești, dar și gătește extraordinar și aici chiar nu glumesc. La mulți ani, perfecta mea!!!”, a scris Virgil Ianțu pe contul de Facebook.

Cu toate că nu își vede viața fără Roxana, Virgil Ianțu și partenera sa de viață încă nu s-au căsătorit. Și mai ciudat este faptul că cererea în căsătorie a fost lansată acum 18 ani și a fost și acceptată, însă evenimentul încă nu a avut loc. Vedeta a povestit chiar și cum și-a cerut iubita în căsătorie.

”Am cerut-o într-un mod foarte inedit. În ziua în care s-a născut Jasmina, i-am pregătit un săculeț la mânuță, când a văzut-o pentru prima dată. Și era și un inel și un bilețel în care Jasmina îi scria că tati e timid și ‘vrei să fii soția lui’. Și a zis ‘Da’. Și și-a dorit foarte mult lucrul ăsta, de asta și azi suntem necăsătoriți. N-am apucat. Ea muncește, eu muncesc”, a povestit Virgil Ianțu.

De ce este topit Virgil Ianțu după Roxana

Virgil Ianțu a mai vorbit despre partenera sa de viață și în trecut și a spus și de ce o iubește atât de mult. Vedeta a spus că Roxana este o persoană foarte săritoare și, în plus, nu este deloc geloasă.

„Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia. Felul ei de a fi… Prin lucrurile pe care le-a făcut pentru mine, pentru familie, prin felul ei de a fi, prin relația cu prietenii… E un om care se pune tot timpul pe locul 2. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. I-am zis: «Nu poți să ajuți pe toată lumea». Stă tot timpul să le rezolve tuturor problemele. E un om extrem de săritor. Uneori îi zic: «Vezi că îți consumi toată energia. E foarte frumos ceea ce faci, dar tu și somatizezi», că o apucă și cu nesomn, cu tot felul de gânduri dacă nu e rezolvat ceva. Sigur felul ei de a fi și cu toate lucrurile din jurul ei… mă fac să o iubesc tot mai tare în fiecare zi”, declara vedeta TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...