De ce nu a mai reușit Andreea Bălan să își refacă viața după divorț: „Ca mamă trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies”

Anca Manolica 15.11.2022, 13:57
De ce nu a mai reușit Andreea Bălan să își refacă viața după divorț: „Ca mamă trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies”

Deși Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial abia în februarie 2022, ruptura între cei doi a apărut cu mult timp înainte. În tot acest timp, îndrăgita artistă nu a mai reușit să își refacă viața, alegând să trăiască numai pentru carieră și fetele sale. Totuși, de ce s-au întâmplat lucrurile așa?

Andreea Bălan, despre viața femeilor de după divorț

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite, talentate și apreciate artiste din România. Are o carieră lungă în spate, care i-a adus multe împliniri și realizări de-a lungul timpului. Cu toate acestea, nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Andreea Bălan că a trecut și prin multe încercări de-a lungul anilor.

O sarcină care i-a pus viața în pericol, un divorț care survenit la nici un an de la căsătorie, toate acestea și-au pus amprenta asupra vieții artistei, care se declară mult mai precaută acum și spune că prioritățile sale s-au schimbat de când le are pe cele două micuțe, Ella și Clara.

Întrebată în cadrul unui podcast care este motivul pentru care nu și-a mai refăcut viața după divorț, aceasta a făcut unele dezvăluiri cât de poate de sincere și realiste. Andreea Bălan a spus că este mai greu să își refacă viața ca mamă, ea venind „la pachet” cu doi copii în cazul în care decide să înceapă o nouă relație alături de un bărbat. Diferența dintre ea și George Burcea este că cele două fiice au rămas la ea.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, îți refaci mai greu viața. Copiii sunt la tine, ca mamă. Ca să faci o altă relație, bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone. Tații își refac viața mai ușor, că pe ei îl vizitează copii mai rar.”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Andreea Bălan, alături de fiicele sale
Andreea Bălan, alături de fiicele sale

Cum își dorește să fie viitorul iubit

Jurata de la Te Cunosc de Undeva a recunoscut că este mai dificil să își găsească un nou partener. Bărbatul care va veni în viața sa va trebui să își asume ca ea are două fetițe, o mamă, dar și o bonă care îi mai ușurează sa. Totodată, artista își dorește pe cineva care să fie un exemplu demn de urmat pentru Ella și Clara, iar relația dintre ei să fie una apropiată, să se accepte reciproc.

„Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv.

La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii.”, a mai spus frumoasa blondină.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...