De ce l-a ales, de fapt, Ilie Năstase pe Ciprian Marica să-i fie naș de cununie. Între ei e o diferență de 40 de ani

Redacția IMPACT 22.06.2020, 10:30

Fostul mare sportiv al României, Ilie Năstase a surprins pe toată lumea cu nunta pe care a făcut-o în această lună, în care și-a unit destinul cu Ioana Simion, devenită, din nou, Năstase. Fostul tenismen a ales ca la nunta sa să-i fie naș nimeni altul decât Ciprian Marica. De ce această decizie?

Ciprian Marica, nașul lui Ilie Năstase. Cum s-a ajuns la această decizie

În ciuda faptului că fotbalistul Marica este mai mic cu 40 de ani decât Ilie Năstase, fostul mare tenismen a decis că doar acesta este potrivit să fie naș de cununie pentru el și pentru soția sa, Ioana. Decizia a fost luată din considerentul că cei doi sunt prieteni foarte buni, la fel și partenerele sale de viață.

„N-am făcut nimic deosebit. Am plecat de la biserică și am mâncat la un restaurant. A fost simplu și frumos. Așa am vrut să o facem, mai puțină lume, fără publicitate. Așa a vrut soția mea.

Ciprian Marica este un prieten foarte bun, am relații foarte bune cu el. Ne-am asociat la Academia mea, că să facă și el fotbal. Ioana a mea este foarte bună prietenă cu Ioana lui și ne vedem foarte des.

Suntem vecini la Mamaia. Ciprian este un băiat care-mi place foarte mult, un băiat care a muncit în fotbal și face lucruri bune și în afară de fotbal”, a spus Ilie Năstase, pentru Fanatik.

Ilie Nătase și soția sa Ioana și-au amânat, din păcate, planurile pe care le avea pentru luna de miere, în contextul nefast impus de pandemia de COVID-19. 

„Voiam sa merg cu copiii mei și cu băiatul Ioanei într-o vacanță, dar momentan nu putem ieși din țara pentru a putea merge unde avem în plan.

Ce să facem? Am înțeles că doar în Bulgaria putem merge. Avem planuri mari, nu pot face publică locația. Dar asta este, luna de miere o putem face oricând, nu e problemă”, a spus Năstase potrivit Cancan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI