De ce garda de corp a lui Vladimir Putin poartă mereu o umbrelă neagră. Misterul din spatele acestui obiect

Stan Filon 04.12.2021, 20:04
De ce garda de corp a lui Vladimir Putin poartă mereu o umbrelă neagră. Misterul din spatele acestui obiect

Oamenii care urmăresc adesea știrile internaționale au observat că atunci când președintele Rusiei, Vladimir Putin, participă la diferite conferințe internaționale, gărzile sale de corp poartă adesea o umbrelă mare neagră. Fie că este vreme însorită sau ploioasă, zi sau noapte, această umbrelă neagră este mai mereu prezentă.

De ce poartă mereu garda de corp a lui Vladimir Putin o umbrelă neagră

Vladimir Putin a fost fotografiat depunând coroane de flori la un monument al ostașilor ruși pe o ploaie torențială. Președintele Rusiei nu a purtat nicio umbrelă, așadar nu se teme de intemperii. La ce îi folosește atunci această umbrelă neagră?

Umbrela neagră apare de multe ori prin filme de acțiune și nu este folosită atunci când plouă. Devine însă foarte utilă atunci când personajul principal este implicat într-o luptă corp la corp. Aceasta se transformă pe loc în diverse arme care mai de care mai letale.

De ce poarta mereu garda de corp a lui Vladimir Putin o umbrela neagra
De ce poarta mereu garda de corp a lui Vladimir Putin o umbrela neagra

Ce ascunde umbrela neagră a lui Vladimir Putin

Dar ce poate face umbrela neagră a lui Vladimir Putin, de este mai mereu prezentă în mâinile gărzilor sale de corp?Deși garda de corp a purtat-o ​​întotdeauna, nu a fost folosit de multe ori, ceea ce i-a determinat pe mulți să speculeze că ar putea fi o pușcă ușoară sau o sabie deghizată în umbrelă.

Umbrela respectivă ar putea fi realizată dintr-un material foarte puternic, care nu ar prmite trecerea gloanțelor, cum ar fi kevlarul. Kevlarul este un tip de material dezvoltat în Statele Unite în anii 1960. Caracteristica sa principală este duritatea ridicată și rezistența la temperaturi ridicate. Rezistența este de cinci ori mai mare decât a oțelului, dar densitatea este mai mică de 20% a oțelului. În armată, a fost numit întotdeauna „garda blindată”.

Kevlarul a fost utilizat pe scară largă în domenii precum tancuri și armuri de corp și chiar și portavioanele trebuie să folosească acest nou tip de material. Umbrela mare neagra din mana bodyguardului se pare că este realizata chiar din acest material.

Stratul exterior al umbrelei este, de asemenea, acoperit cu un strat subțire de armură. Odată ce apare un pericol, după deschidere va deveni o „armură anti- glonț”, care este chiar mai groasă decât o armură de corp. Întreaga umbrelă neagră este mai mare decât umbrelele obișnuite, cântărind mai mult de trei kilograme. Mai mult, umbrela din Kevlar este impermeabilă și ignifugă, iar președintele Rusiei se simte mult mai în siguranță atunci când știe că are la îndemână o umbrelă care să îl ferească de ploaie, dar și de gloanțe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...