De ce este revoltat Dani Oțil de când Gabriela Prisăcariu e însărcinată. Matinalul a recunoscut totul, în direct

Stan Filon 14.06.2021, 13:37
De ce este revoltat Dani Oțil de când Gabriela Prisăcariu e însărcinată. Matinalul a recunoscut totul, în direct

Dani Oțil este revoltat de când Gabriela Prisăcariu, soția sa, este însărcinată! Vedeta de televiziune a avut un moment de sinceritate la ultima ediție a emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Prezentatorul i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a mărturisit cu ce se confruntă aproape în fiecare zi.

S-a aflat de ce este revoltat Dani Oțil de când Gabriela Prisăcariu e însărcinată

Dani Oțil s-a așezat la casa lui, alături de frumoasa Gabriela Prisăcariu, chiar din prima zi de relaxare a restricțiilor, când au organizat o nuntă foarte frumoasă, chiar la restaurantul prezentatorului. Au cântat și au dansat alături de familie și prieteni buni toată noaptea.

Ei bine, cei doi tineri însurăței așteaptă și un copil, iar acest lucru l-a bulversat pe Dani Oțil. Vedeta nu înțelege de ce primește el felicitări pentru copil, deși consideră că ar fi trebuit să fie felicitat pentru un alt moment, după cum a declarat el în propria sa emisiune.

S-a aflat de ce este revoltat Dani Otil de cand Gabriela Prisacariu e insarcinata
S-a aflat de ce este revoltat Dani Otil de cand Gabriela Prisacariu e insarcinata

”Pe mine ma felicitati cand are copilul 14 ani”

”Eu nu inteleg de ce sunt felicitati barbatii cand sunt gravide femeile. Cel mult trebuie felicitati ca nu se așeaza pe telecomandă. Pe mine ma felicitati cand are copilul 14 ani si nu fumează”, a spus Dani Oțil în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit la data de 15 mai 2021, într-un cadru restrâns. Petrecerea de nuntă a avut loc la luxosul restaurant al vedetei de televiziune, unde au participat cei din familie, dar și prietenii celor doi miri, printre care și întreaga echipă de la Neața cu Răzvan și Dani.

Gabriela Prisăcariu se declarară foarte fericită, mai ales că a scăpat de grețurile matinale. Sarcina decurge foarte bine și de-abia așteaptă să-și strângă în brațe băiețelul. ”Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a spus Gabriela, pentru Playtech.ro..

Așadar, familia lui Dani Oțil se mărește la patru suflete, deoarece Gălușcă face parte și ea din familie. ”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, după cum a declarat Gabriela la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI