De ce este bine să pui o puşculiţă sub brad şi ce trebuie să faci cu ea după sărbători. Aşa vei atrage sigur norocul şi banii în casa ta

Ana Anitoiu 13.12.2021, 14:21
De ce este bine să pui o puşculiţă sub brad şi ce trebuie să faci cu ea după sărbători. Aşa vei atrage sigur norocul şi banii în casa ta

Toată lumea știe că sub brad se pun cadouri frumos împachetate pentru cei dragi, dar puțini sunt cei care știu de ce este bine ca lângă acestea să așezi și o pușculiță cu bani. Ca să atragi norocul și bunăstarea în casa ta trebuie să ții cont de o regulă atât de Crăciun, cât și după sărbătorile de iarnă.

Trucuri de Crăciun pentru noroc și prosperitate în noul an

Fiecare persoană își împodobește bradul de Crăciun așa cum îi face plăcere, dar regulile Feng Shui sunt clare în privința decorațiunilor ce aduc norocul și prosperitatea. Ca să atragă un an nou mai bun, bradul trebuie să fie plin de globuri colorate, pentru că ele simbolizează bunăstarea. Cele mai recomandate sunt cele aurii și roșii.

În plus, conform principiilor Feng Shui, bradul de Crăciun trebuie neapărat să aibă o stea în vârf. Acest ornament simbolizează lumina și speranța, atrage norocul, sănătatea și banii și îi influențează pe membrii familiei să ia cele mai bune decizii în anul ce vine.

Totodată, printre decorațiunile ce trebuie să existe în bradul de Crăciun sau măcar prin casă sunt cele în formă de îngeri. Conform regulilor Feng Shui, aceste ornamente aduc protecție pentru membrii familiei, pe lângă veselie, noroc și prosperitate.

De ce este bine sa pui o pusculita sub brad
Este recomandat sa pui o pusculita cu bani sub bradul de Craciun

De ce este bine să pui o puşculiţă sub brad

De asemenea, puțini sunt cei care știu că este bine să pui o pușculiță sub bradul de Crăciun pentru a atrage prosperitatea în noul an. Atenție! Ca să funcționeze, pușculița trebuie să conțină atât monede, cât și bancnote.

La fel de important este ca după sărbătorile de iarnă să iei pușculița și să o pui la fereastra casei, ca să atragă sporul în locuință. Ulterior, trebuie să iei câte o monedă și să o așezi lângă o sumă mai mare de bani cu care intenționezi să cumperi ceva scump.

O altă regulă extrem de importantă este să nu lași niciodată această pușculiță goală. Pe parcursul noului an trebuie să pui în ea alți bani, iar de Crăciunul următor să o așezi din nou sub brad. În acest fel, te vei asigura că îți va merge întotdeauna foarte bine în plan financiar și că vor exista câștiguri și oportunități de creștere a veniturilor atunci când ți le vei dori sau când vei avea nevoie de ele.

În preajma sărbătorilor de iarnă, încercând să-și facă locuințele să arate festiv, mulți români atrag mai degrabă ghinionul decât norocul. De exemplu, vezi și de ce nu este bine să pui decoraţiuni de Crăciun pe uşa casei, deși numeroși oameni fac acest lucru.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...