De ce este bine să arzi foi de dafin şi scorţişoară pe 1 ianuarie 2022. Efectul uimitor pe care îl are acest ritual

Ana Anitoiu 14.12.2021, 16:18
De ce este bine să arzi foi de dafin şi scorţişoară pe 1 ianuarie 2022. Efectul uimitor pe care îl are acest ritual

Specialiștii în Feng Shui au explicat de ce este bine să arzi foi de dafin şi scorţişoară pe 1 ianuarie 2022. Ritualul pentru prima zi din noul an este ușor de făcut în siguranță și are un efect uimitor pentru persoana care îl practică. Ca să aibă rezultat, trebuie să fie respectate câteva detalii.

De ce este bine să arzi foi de dafin şi scorţişoară pe 1 ianuarie 2022

Conform specialiștilor în Feng Shui, foile de dafin arsei împreună cu scorțișoară și zahăr în prima zi a noului an vor atrage energiile necesare pentru ca cea mai mare dorință a ta să se îndeplinească. De exemplu, ritualul ți-ar putea aduce norocul de care ai nevoie ca să obții locul de muncă ideal.

Dafinul este o plantă ce aduce noroc. Se crede că arderea frunzelor sale atrage energia pozitivă și voia bună. Alături de scorțișoară și zahăr, acest ingredient ce se găsește în cele mai multe magazine alimentare poate ajuta la îndeplinirea rezoluției pentru 2022 referitoare la planul profesional.

În plus, conform specialiștilor în Feng Shui, poți folosi dafinul sau laurul drept amuletă, deoarece are puterea de a alunga energiile negative. Atunci când arzi frunze de dafin, acestea curăță energiile negative ce există deja la tine și la persoanele din jurul tău.

De ce este bine sa arzi foi de dafin si scortisoara pe 1 ianuarie 2022
Frunze de dafin

Cum trebuie să arzi foi de dafin şi scorţişoară pe 1 ianuarie 2022

Totuși, pentru aceste efecte, arderea foilor de dafin cu scorțișoară în prima zi a noului an nu se face oricum. Ca să faci ritualul ca la carte, ai nevoie de: patru foi de dafin, un pumn de zahăr, o bucată de scorțișoară, o brichetă, un creion și o coală de hârtie.

Mai întâi, trebuie să pui zahărul într-o cană sau un bol mic din sticlă. Apoi, trebuie să scrii pe coala de hârtie ce îți dorești să realizezi – de exemplu să obții locul de muncă ideal, și zilele din luna ianuarie când ai vrea ca norocul să fie de partea ta.

În final trebuie să iei foile de dafin și bucata de scorțișoară și să le aprinzi cu bricheta, după care să le dai drumul în recipientul din sticlă, peste biletul scris și zahăr.

Acest ritual nu este singurul care poate atrage norocul în noul an. Alte obiceiuri de 1 ianuarie au același scop. De exemplu, este recomandat ca la ora 00:00 sau imediat după să ai lângă tine ceea ce simbolizează îți dorești cel mai mult pentru 2022: bani pentru bunăstare, paharul cu șampanie pentru veselie sau persoana iubită ca să-ți meargă bine în dragoste. Vezi și cine trebuie să fie prima persoană care îţi intră în casă pe 1 ianuarie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...