De ce e mereu tristă Daniela Gyorfi de ziua ei de naștere. Drama pe care o trăiește artista

Badea Violeta, Diana Timișoreanu 13.10.2021, 08:09

Marți, 12 octombrie, Daniela Gyorfi a împlinit vârsta de 53 de ani. Totuși, artista a dezvăluit că această zi a fost ca oricare alta pentru ea. De câțiva ani, vedeta este extrem de tristă de ziua ei. Iată drama pe care o trăiește îndrăgita cântăreață.

Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu și-a sărbătorit ziua de naștere

Daniela Gyorfi a împlinit ieri vârsta de 53 de ani, dar nu a făcut nicio petrecere. Vedeta s-a serbat alături de fiica și de iubitul ei, George Tal. Cei doi i-au oferit o felicitare și un superb buchet de trandafiri.

Cu toate astea, solista nu s-a putut bucura din plin, fiindcă gândul îi fuge tot mereu către Anica, mama ei care s-a stins din viață în urmă cu șapte ani. Danielei Gyorfi îi este foarte dor de ființa care i-a dat viață.

„Mi-e dor de vremurile când mama mă pupa dimineața și-mi ura „La mulți ani!”. Cuvântul mamei și dragostea ei îmi lipsesc foarte mult. Această zi nu mai este atât de fericită ca pe vremea când ea trăia, când o știam, aici, cu noi.

Pentru mine, cea mai importantă rămâne familia. Nu am tot ce mi-aș dori, dar sunt fericită cu familia pe care o am și că suntem sănătoși”, a declarat celebra cântăreață, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Daniela Gyorfi, George Tal si mama ei

Daniela Gyorfi a vorbit despre relația cu mama ei

Vedeta a povestit că a avut o relație foarte apropiata cu mama ei, Anica. Din cauza unui accident casnic cumplit, femeia rămăsese imobilizată la pat, dar Daniela i-a fost tot timpul alături și a avut grijă să nu-i lipsească nimic.

„Am alunecat de pe scară, voiam să șterg un tablou. Aveam o scară pe afară și m-am agățat de scară și țin minte că mi-a alunecat piciorul drept și apoi stângul și am venit în vârfurile picioarelor și m-am lovit de o bară. Nu mi-am simțit picioarele de atunci. O vecină m-a tras de picioare și i-am spus să mă lase așa. M-am lovit la coloană la vertebră și s-a secționat măduva, dar nu în totalitate. Am avut ghinion că nu a fost doctorul Panoza lângă mine, a fost altcineva, poate mergeam acum într-un cadru, ceva. De atunci am făcut 30 de operații.

Daniela s-a chinuit cu mine timp de 10 ani, zi de zi. Divorțasem de vreo patru ani. Tatăl ei a ajutat-o cu ce a putut, îi cumpăra caiete, haine. Daniela mă întorcea, ea mă spăla, ea îmi spăla scutecele, așa mică cum era ea. În 82 am dat în septicemie, doctorii au trimis-o pe Daniela acasă, să îmi pregătească lucrurile pentru înmormântare. dar mi-am revenit, pentru Daniela. Cum puteam s-o las așa? Mă visez mergând, mă visez făcând treabă în casă, la serviciu. Sunt oameni mult mai rău decât mine, mă impresionează”, povestea mama Danielei, la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...