Daniela Gyorfi, surprinsă în costum de baie la 52 de ani. Cum s-a afișat pe litoral

Iancu Andreea 14.07.2021, 11:38

Daniela Gyorfi este o artistă cu ștate vechi în showbiz-ul românesc, fiind totodată și una dintre primele vedete care a apelat la intervențiile estetice, pe vremea când încă nu erau atât de la modă în România. Cântăreața, în vârstă de 52 de ani, a acordat întotdeauna o atenție sporită modului în care arată, motiv pentru care a încercat să aibă mereu o alimentație sănătoasă și s-a concentrat pe diferite intervenții care să prelungească aspectul fizic de odinioară. Ajunsă la o vârstă respectabilă, Daniela Gyorfi nu se sfiește să își dezvăluie trupul, artista fiind surprinsă de curând în costum de baie, pe litoral.

Cum arată Daniela Gyorfi la 52 de ani, în costum de baie

Celebra cântăreață a fost dintotdeauna o femeie extrem de atentă la modul în care arată. Aceasta s-a menținut de-a lungul anilor cu ajutorul intervențiilor estetice și al diferitelor trucuri alimentare. Astfel, Daniela Gyorfi a reușit să ajungă la o formă de excepție, în ciuda vârstei sale. În plus, de curând, fanii artistei au putut să observe cum arată Daniela Gyorfi la 52 de ani, în costum de baie, după ce cântăreața a postat o fotografie cu ea pe litoral.

Ținând cont că spectacolele de la mare au reînceput, și activitatea artistică a Danielei a revenit treptat la normal. Aceasta a postat de curând o imagine în costum de baie, dezvăluind tuturor că are o siluetă de invidiat. Se pare că secretul artistei stă în faptul că are o alimentație sănătoasă și apelează uneori la proceduri de înfrumusețare.

Nu țin dietă, nu țin nimic, mi-e rușine să spun lucrul ăsta. Într-adevăr, am făcut niște injecții, infiltrații PRP, cu plasmă… În rest, mănânc cât se poate de sănătos și nu fac excese. Prefer salatele, beau multă apă plată, nu mănânc dulce și sper să reușesc să fac și sport, așa cum mi-am propus. Spre rușinea mea, am 49 de kilograme, spre 50. Dar eu zic că trebuie să mai slăbesc, am o retenție de apă care m-a dat puțin peste cap, a dezvăluit Daniela Gyorfi, pentru ciao.ro.

Cum arată Daniela Gyorfi în costum de baie, la 52 de ani
Artista afișează o siluetă de invidiat la 52 de ani

Artista are o relație cu George Tal

De mai bine de 15 ani, Daniela Gyorfi se iubește cu managerul său, George Tal. Cei doi au împreună o fiică, pe Maria, însă relația lor nu a fost scutită de piedici. Cuplul a trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, pentru ca în final să rămână împreună. Experiența de viață a celor doi a făcut ca lucrurile să se așeze până la urmă, atât Daniela cât și George concentrându-se pe educația micuței lor.

Eu şi George avem o relaţie normală, cu bune şi cu rele, cu minusuri, cu plusuri, ne mai certăm în familie, ne împăcăm, suntem doi oameni normali, maturi, fiecare cu câte o căsnicie la activ, probabil că a cântărit şi asta. Important e că până la urmă, dacă există dragoste, compatibilitate, acelaşi sentiment, nu te desparţi. Noi suntem de 15 ani împreună, ne iubim ca-n prima zi, mărturisea Daniela Gyorfi pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...