De ce ar trebui să plătească Olivia Steer 10.000 de lei. Cine e vedeta care o dă în judecată

Andrei Cezar 28.06.2020, 10:49

Olivia Steer este în centrul unui nou scandal. De această dată ar putea avea de suferit de pe urma declarațiilor sale. Soția lui Andi Moisescu este acuzată de calomnie de Andrei Ștefănescu, care se gândește serios să o dea în judecată și să-i ceară daune morale.

Olivia Steer dată în judecată de Andrei Ștefănescu? Ar putea plăti 10.000 de lei

Scandalul a pornit după ce artistul a postat un mesaj pe Facebook, la scurt timp de la aflarea veștii că a fost infectat cu noul coronavirus.

“Joi dimineața mi s-a confirmat telefonic că am coronavirus. Am trezit-o pe soția mea, Antonia, mi-am pupat băiețelul, care dormea, a fost o despărțire foarte grea de familie, în jumătate de oră am ieșit pe ușă, nici nu știu ce am pus în bagaj”, scria Andrei Ștefănescu după aflarea rezultatului testului de coronavirus.

Mesajul a stârnit valuri de indignări în spațiul pulic după ce artistul a mărturisit că și-a pupat băiețelul, știind că a fost infectat co COVID-19. Printre cei care l-au luat în colimator pe Andrei Ștefănescu a fost și Olivia Steer care a insinuat faptul că prezentatorul TV nu ar fi infectat și că totul ar fi o regie a autorităților.

“Când nu-ți înveți bine rolul și nu ai nici timp de repetiții, că te cheamă ăstia pe scenă”, a declarat soția lui Andi Moiesescu.

De ce ar trebui să plătească Olivia Steer 10.000 de lei. Cine e vedeta care o dă în judecată
De ce ar trebui să plătească Olivia Steer 10.000 de lei. Cine e vedeta care o dă în judecată

Andrei Ștefănescu: ”Mi-a venit să plâng”

La scurt timp, componentul trupei Alb Negru a avut o reacție virulentă la adresa Oliviei Steer, despre care spune că avea o altă părere.

„Mi-a venit să plâng când am citit, efectiv am fost atât de dezamăgit și de trist. Eu o știu pe Olivia Steer, aveam altă părere despre ea. Nici acum nu îmi vine să cred ceea ce am citit. Am dormit cu copilul meu în pat, l-am pupat în toate zilele astea. Ce era să fac? În momentul în care am primit telefon și mi s-a zis că sunt pozitiv, să zic că hop, gata, nu mă mai atingeți, când eu cu oră înainte îl ținusem la piept? Cât să fii de câine și cât să fii de rău? L-am pupat, da, de unde era să știu că sunt bolnav?”

Divergențele dintre cei doi par să nu se oprească doar la nivel declarativ. Deranjat peste măsură de insinuările soției lui Andi Moiesescu, Andrei Ștefănescu este hotărât să transeșeze conflictul în instanță și să ceară daune morale pentru calomnie, potrivit surselor Impact.ro.

”A fost sfătuit de toată lumea să ia măsuri. Cineva trebuie să îi pună stop doamnei Steer. Atunci când faci niște afirmații despre niște oameni trebuie să ți le asumi chiar și în fața legii. Andrei este un băiat simplu, sincer, care este extrem de speriat de ceea ce i se întâmplă și care nu își dorește decât să ajungă acasă, sănătos. Oare cineva se gândește cum este să stai în fiecare clipă cu spaima în suflet că ai transmis și fiului tău de nici trei ani virusul ucigaș? Cum să îți permiți să bagi un om, pe care de altfel îl și cunoști, într-o asemenea mocirlă? Să o dea în judecată pentru calomnie și defăimare. Olivia să aducă în fața legii probe cum că totul este un scenariu, iar Andrei este perfect sănătos, au dezvăluit surse noastre.

Potrivit Codului penal, calomnia și defăimarea se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an și plata unei amenzi cuprinse între 4000 și 10.000 lei.

Urmăriți Impact.ro și pe