Suspectul în cazul dublei crime din Iaşi a fost prins. Unde se ascundea tânărul

Stan Filon 14.12.2021, 15:25
Suspectul în cazul dublei crime din Iaşi a fost prins. Unde se ascundea tânărul

S-a aflat de ce ar fi fost ucişi cei doi studenţi din Iaşi. Crima a îngrozit întreaga țară, deoarece a fost comisă cu o sălbăticie ieșită din comun. Victimele sunt o studentă româncă și un coleg de-al său de origine marocană, cu care ar fi avut o relație de iubire. Familiile celor doi tineri sunt acum pline de durere, iar aceasta este accentuată de faptul că principalul suspect este încă în libertate.

Update:

Principalul suspect în dosarul dublei crime din Iași a fost prins în Italia! Oamenii legii l-au reținut pe Ahmed Sami El Bourkadi în Roma, în baza mandatului de arestare emis de autoritățile din România. „Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracțiunea de omor, din județul Iași. Cel în cauză a fost localizat și reținut, în Roma”, se arată într-o informare a Poliţiei Române.

Procurorii încă nu știu de ce ar fi fost ucişi cei doi studenţi din Iaşi

Detalii șocante ies la iveală în fiecare zi în cazul crimei din Iași, care a îngrozit o întreagă țară. Acum, anchetatorii au mai multe ipoteze legate de crima din vila situată pe strada Moara de Vânt. Procurorii au probe serioase care l-ar incrimina pe unul dintre colegii celor doi tineri, tot marocan. Acesta însă se pare că a plecat deja din țară, fiind deja emis un mandat de arestare.

Principalul suspect în cazul de omor este studentul medicinist Ahmed Sami El Bourkadi. Anchetatorii încă nu au înțeles care a fost mobilul crimei. Surse din anchetă au mărturisit pentru publicația locală Ziarul de Iași că procurorii au mai multe ipoteze.

Procurorii inca nu stiu de ce ar fi fost ucisi cei doi studenti din Iasi
Procurorii inca nu stiu de ce ar fi fost ucisi cei doi studenti din Iasi

Mandat de arestare pentru principalul suspect

Una dintre ipotezele pe care o urmează procurorii ar fi răzbunarea, dar și un conflict spontan. O altă posibilă variantă ar fi jaful, deoarece din vila respectivă au dispărut mai multe bunuri. Procurorii spun însă că acesta nu ar fi comis singur crima, ci ar fi fost ajutat de un complice.

Studentul, împreună cu complicele său au pătruns în vilă după ce au spart geamul unei uși, reușind astfel să pătrundă în incintă. I-a surprins pe cei doi tineri pe care i-au înjunghiat mortal, apoi cadavrele au fost aduse în aceeași cameră, unde au fost incendiate.

Judecătorii Tribunalului Iaşi au eliberat luni, 13 decembrie, un mandat de arestare în lipsă pe numele tânărului marocan Ahmed Sami El Bourkadi. Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol, a fost cea care a vorbit despre crima din Iași. Aceasta a spus că „există indicii privind suspiciunea rezonabilă” în privinţa studentului la Medicină, secția franceză, pentru care s-a emis mandat dearestare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...