De ce Antonia nu a mai fost să îşi vadă fiica, în Italia. Ce durere pentru vedetă, mare păcat! (exclusiv)

Ioana Bucur 02.01.2022, 14:51
De ce Antonia nu a mai fost să îşi vadă fiica, în Italia. Ce durere pentru vedetă, mare păcat! (exclusiv)

S-a luptat ani în șir, prin tribunale, pentru micuța sa, însă nici acum cele două nu sunt împreună. Cu toate că ar putea oricând să o aducă în țară sau să meargă la ea, Antonia nu a mai fost să își vadă fiica, în Italia, de câteva luni bune. Maya locuiește în continuare cu tatăl său, Vincenzo Castellano. Ce o ține departe pe artistă de propriul copil.

Antonia nu a mai fost la Maya din luna august

Perioada sărbătorilor de iarnă a fost anul acesta mai grea ca oricând pentru Antonia. În mod normal, artista ar fi mers în Italia, cu brațele pline de cadouri pentru fiica sa, însă acum nu a mai putut păstra tradiția. Cele două, mamă și fiică, s-au întâlnit ultima oară în luna august, atunci când Maya a împlinit 11 ani, prilej cu care artista a cunoscut-o și pe actuala iubită a fostului soț, Vincenzo Castelano.

După șase ani de înfruntări în tribunal, securea războiului pare îngropată, Antonia postând la acea vreme o fotografie alături de viitorul ei soț, Alex Velea, dar și de fostul soț, Vincenzo Castellano, și iubita acestuia.

Teoretic, artista o poate lua oricând pe Maya acasă la ea, însă fetița nu a venit nici până acum în România, iar Antonia nu a mai putut să o viziteze din cauza pandemei și a restricțiilor, în condițiile în care nu este vaccinată. O va putea însă face după ce se va însănătoși și-și va scoate certificatul verde, dat fiind faptul că artista s-a infectat cu Covid la acest sfârșit de an.

De ce Antonia nu a mai fost să îşi vadă fiica, în Italia
Antonia și cei trei copii

Cântăreața a fost nevoită să își anuleze concertele și aparițiile programate pentru noaptea de Revelion, după ce a fost depistată pozitiv.

„Dragii mei, din motive de sănătate nu voi putea fi alături de voi de Revelion să petrecem împreună și îmi pare foarte rău. Sper să ne vedem în 2022. La mulți ani și distracție plăcută!”, a scris aceasta pe contul de Instagram.

„Este prioritatea noastră numărul unu”

Contactată de jurnaliștii redacției Playtech-Impact.ro, Antonia are, în prezent, o relație foarte bună cu tatăl fiicei sale și colaborează în ceea ce privește creșterea și educația copilei lor.

„Mă bucur că în sfârșit am încheiat procesul și că atât eu, cât și Vincenzo ne concentrăm exclusiv pe creșterea și educația Mayei, care este prioritatea noastră numărul unu”, a declarat artista, pentru playtech.ro.

Maya și-a văzut frații din România doar de câteva ori, însă cei trei vorbesc zilnic prin intermediul internetului. Micuța a moștenit spiritul artistic al mamei sale, marea ei pasiune fiind, momentan, dansul.

Urmăriți Impact.ro și pe