De ce a vrut Amalia Enache să-și dea demisia de la Pro TV. S-a dus direct la șefa ei în birou

Badea Violeta 16.04.2022, 10:36
De ce a vrut Amalia Enache să-și dea demisia de la Pro TV. S-a dus direct la șefa ei în birou

Amalia Enache nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare TV din țara noastră. Motivul pentru care vedeta ar fi vrut să-și dea demisia de la Pro TV, după ani buni petrecuți în redacția știrilor, a fost dezvăluit chiar de frumoasa moderatoare. De curând, aceasta a mărturisit tot, cu cea mai mare sinceritate!

Motivul pentru care Amalia Enache ar fi vrut să-și dea demisia de la Pro TV

Amalia Enache este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Aceasta se poate lăuda cu o carieră impresionantă de aproape două decenii.

După ani buni în care publicul din România s-a delectat cu știrile ei, Amalia Enache era la un pas să-și dea demisia de la postul Pro TV. Motivul a fost dezvăluit chiar de frumoasa vedetă, în cadrul unui podcast.

Potrivit spuselor sale, aceasta ar fi vrut să plece de la cârma Știrilor Pro TV, ca urmare a faptului că a rămas însărcinată, fără a fi căsătorită. Carismatica știristă este extrem de rezervată atunci când vine vorba despre viața sa personală. Cu toate acestea, ea și-a deschis sufletul în podcast-ul lui Mihai Morar.

Aceasta a explicat că avea o relație asumată cu tatăl fetiței sale, însă faptul că nu ajunseseră în fața altarului, a făcut-o să ia decizia de a părăsi postul din Pache Protopopescu pentru a nu-i periclita imaginea.

„În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită.

Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre. (…)

Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: „Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere”. Și chiar am avut o susținere uriașă.”, a povestit Amalia Enache

Amalia Enache podcast
Amalia Enache, destainuiri in cadrul unui podcast

„Sufletele pereche există”

În prezent, fetița frumoasei știriste, Alma, are aproape 6 ani. Vedeta a făcut, în cadrul aceluiași interviu, mărturisiri despre viața sa de cuplu. Aceasta a spus că a ales să facă copilul cu cel mai bun om din lume pe care-l cunoaște.

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lumea pe care eu îl cunosc, cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească dumnezeiască.

Sufletele pereche există, numai că noi credem că suflete pereche reprezintă ceva neapărat într-o poveste clasică și definitivă. Fiecare poveste de iubire are definiția ei și fiecare are un timp al ei. Ea rămâne suspendată în timpul acela”, a mai spus prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...