De ce a venit Anamaria Prodan cu dricul la un eveniment monden. Pe cine a scos impresara din „locul mortului”. Oamenii s-au crucit FOTO

Stan Filon 08.06.2023, 17:29

Toată lumea s-a întrebat de ce a venit Anamaria Prodan cu dricul la un eveniment monden! Obișnuiți să o vadă pe celebra impresară coborând din bolizi de lux de sute de cai putere, toți invitații și-au făcut cruce când aceasta a ales să vină cu…dricul.

De ce a venit Anamaria Prodan cu dricul la un eveniment monden

Așadar, Anamaria Prodan face ce face și șochează. Aparițiile sale sunt mereu extravagante, dar foarte elegante. Așa s-a întâmplat recent, la un eveniment monden, când celebra impresară a ales să se dea cu dricul. Și nu a fost singură, ci însoțită de mai mulți prieteni.

Mai exact, din dric au coborât Anamaria Prodan, Gabriela Lucuțar, Adriana Bahmuțeanu, dar și George Restivan. Cel din urmă a călătorit chiar în spate, unde de obicei sunt conduși cei care merg pe ultimul drum. Spre norocul său, George Restivan a coborât sprinten și sănătos din dric, spre surprinderea tuturor.

De ce a venit Anamaria Prodan cu dricul la un eveniment monden. Pe cine a scos impresara din locul mortului. Oamenii s-au crucit FOTO
De ce a venit Anamaria Prodan cu dricul la un eveniment monden. Pe cine a scos impresara din locul mortului. Oamenii s-au crucit FOTO

Anamaria Prodan, foarte elegantă

Anamaria Prodan a fost foarte elegantă, și de această dată. A purtat o rochie neagră, vaporoasă, dar și cu multe volane, care lăsa foarte mult să se vadă din trupul zvelt al impresarei. Părul l-a avut prins într-un coc și a ales să poarte o pereche de sandale cu toc, care îi puneau în evidență picioarele bine antrenate.

Și prietenele au fost la fel de elegante și au coborât cu greu din dricul de 100.000 de euro, din cauza rochiilor voluminoase. Așa și-a motivat și Anamaria Prodan alegerea mașinii pentru petrecerea respectivă: prietenele sale nu încăpeau într-o mașină normală purtând rochiile acelea elegante. ”Nu avem loc, cu rochiile prietenelor mele. Vezi? Ai înțeles?”, a spus impresara.

Anamaria Prodan s-a implicat într-o afacere specială

De fapt, Anamaria Prodan își promovează ultima afacere în care a intrat, o firmă de pompe funebre. Una de lux, ținând cont că dricul respectiv a costat nu mai puțin de 100.000 de euro, fiind adus din Italia. Anamaria Prodan a devenit partener în firma de pompe funebre a prietenei sale, Gabriela Lucuțar.

Cele două au fost chestionate și de polițiștii de la Rutieră, prin Capitală, după c au oprit într-un loc nepermis. Anamaria Prodan a recunoscut că nu este obișnuită să conducă un dric, așa că a dorit să facă schimb cu partenera sa de afaceri, care se pare că se descurcă mai bine cu mașina voluminoasă. Atunci au apărut și polițiștii.

„Mașina este foarte mare și ocupă foarte mult loc. Eu nu sunt obișnuită să conduc un dric și, la un moment dat, am oprit într-un loc să fac schimb cu partenera mea, Gabriela. Am rugat-o pe ea să se așeze la volan.

Până mă obișnuiesc cu Cadillacul. Atunci, au venit și agenții de poliție. S-au uitat la autoturism, ne-au pus câteva întrebări și au văzut că totul era în ordine. Am stat puțin de vorbă, ne-au spus că e frumoasă mașina. Și apoi am plecat. Nimc mai mult”, a declarat Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...