De ce a părăsit-o Edi Iordănescu pe Delia Matache. Artista s-a răzbunat pe actualul selecționer

Stan Filon 01.03.2022, 10:22
De ce a părăsit-o Edi Iordănescu pe Delia Matache. Artista s-a răzbunat pe actualul selecționer

S-a aflat de ce a părăsit-o Edi Iordănescu pe Delia Matache! El era fiul lui Anghel Iordănescu, selecționer al României, ea era o artistă cunoscut în toată România, iar fanii lor s-au bucurat enorm atunci când au realizat că aceștia formează un cuplu. A fost o poveste de iubire intensă, însă chiar când toată lumea se aștepta la anunțul căsătoriei, iată că a venit cel al separării. Fiecare a luat-o pe calea lui.

De ce a părăsit-o Edi Iordănescu pe Delia Matache

Era anul 2005, când între Delia Matache și Edi Iordănescu se înfiripa o poveste de iubire. El se retrăsese recent din fotbal, iar ea era un star în ascensiune. S-au întâlnit, s-au plăcut și au decis să formeze un cuplu. Povestea de dragoste nu a ținut însă prea mult. După doar un an, cei doi s-au despărțit, după ce Edi Iordănescu a pus capăt relației.  

Mai mult decât atât, fiul lui Anghel Iordănescu a făcut și câteva declarații care au tulburat-o cu siguranță pe Delia Matache, la acea vreme. Edi Iordănescu a dat cărțile pe față și a spus că din partea lui nu s-a pus niciodată problema unei eventuale căsătorii și a venit și cu explicații pentru asta. A spus exact ce nu i-a convenit în relația cu Delia Matache.

De ce a parasit-o Edi Iordanescu pe Delia Matache
De ce a parasit-o Edi Iordanescu pe Delia Matache

„Abia ajungeam să ne vedem”

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, spunea Iordănescu jr. la scurt timp după despărțirea de Delia.

Frumoasa Delia Matache nu i-a răspuns fostului iubit, ci a preferat s-o facă printr-un pictorial fierbinte făcut pentru revista High-Life. Edi Iordănescu a înțeles mesajul și a reacționat imediat. „Poate a vrut să-mi facă în ciuda“, a fost reacția de atunci a actualului selecționer al României. Cei doi au fost implicați și într-un scandal monstru, după ce filmări intime cu ei au apărut în presa din România. Și acest scandal a trecut, iar cei doi și-au văzut mai departe de viață. Delia Matache s-a căsătorit cu omul de afaceri Răzvan Munteanu, pe când Edi Iordănescu și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Arabela, cu care are trei copii.

A fost numit selecționer al României

Recent, Edi Iordănescu a fost numit selecționer al României și duce astfel tradiția familiei mai departe.„Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor din Federație pentru încredere. Am simțit încredere în toate discuțiile purtate. Vreau să direcționez mulțumiri și pentru Mirel și staff-ul lui, dar și pentru Cosmin Contra și staff-ul lui. Au lăsat în urmă lucruri foarte bune. Munca lor a fost una bună, cunoscându-i pe amândoi. Au construit un mediu bun pentru performanță. Au promovat jucători tineri și foarte tineri. Mă încearcă un sentiment profund de bucurie, de entuziasm. Când reprezinți România, înseamnă o responsabilitate foarte mare. Am încredere că putem, toți, împreună, să construim o echipă care să ne facă mândri. Când au apărut aceste discuții, am pus totul pe planul secund!”, a spus Edi Iordănescu, când a fost numit selecționer al României.

Fiul lui Anghel Iordănescu a mai antrenat la Astra, CFR și FCSB. De la ultima echipă a plecat cu scandal, după neînțelegerile pe care le-a avut cu patronul FCSB, Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...