Delia Matache împlineşte 40 de ani. Tortul neobişnuit primit de artistă după un concert. Foto

Badea Violeta 07.02.2022, 13:03

Delia Matache împlinește astăzi, 7 februarie, vârsta de 40 de ani. Cântăreața a sărbătorit acest moment important al vieții alături de fani. Aceasta a celebrat pe scenă schimbarea prefixului, a cântat îndrăgitele sale hit-uri și a dansat alături de sutele de persoane prezente. La finalul prestației sale, blondina a avut parte și de o surpriză. Iată ce tort neobișnuit a primit artista!

Delia, show senzațional de ziua ei

Delia împlinește astăzi, 7 februarie, vârsta de 40 de ani. Anul acesta, vedeta a ales să aibă parte de o aniverare în care toți fanii să îi fie alături, având în vedere relaxarea restricțiilor anti-Covid în România. Astfel, Delia a urcat pe scenă și a făcut senzație în fața sutelor de persoane prezente la evenimentul din Capitală.

„Mă simt un copil foarte mare şi foarte fericit şi de-abia aşteptam să ne reîntoarcem pe scenă şi suntem emoţionaţi, e al doilea concert pe ziua de azi şi abia aşteptăm să înceapă”, a spus Delia înainte de concert, conform observatornews.ro.

Cei care au venit la spectacol au avut ocazia să asculte și să fredoneze alături de Delia cele mai cunoscute hit-uri ale acesteia. La finalul show-ului, vedeta a primit un tort mai puțin obișnuit și toată lumea i-a cântat „La mulți ani”. Vizibil emoționată, artista a suflat în lumânări pe scenă și le-a mulțumit tuturor celor prezenți.

Ce tort a primit Delia la un concert
Ce tort a primit Delia la un concert

Delia arată incredibil la 40 de ani

Delia demonstrează că vârsta este doar o cifră. Vedeta este tot timpul cu zâmbetul pe buze, plină de viață și nu se sfiește să poarte ținute extrem de colorate și extravagante.

Frumoasa blondină a știut întotdeauna cum să se mențină în formă și de multă vreme are un stil de viață foarte sănătos.

Așa cum se poate observa și din pozele pe care le postează din vacanțe, Delia arată foarte bine, având un corp de invidiat.

Cântăreața arată mai bine chiar și decât o tânără de 20 ani, aceasta etalându-și trupul parcă sculptat ori de câte ori are ocazia.

Deși a susținut că nu ține dietă, blondina a spus în repetate rânduri că face foarte mult sport, lucru care o ajută să nu acumuleze kilograme în plus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...