De ce a fost ascunsă sarcina Adelei Popescu. Radu Vâlcan a dezvăluit totul: ”Asta am așteptat”

Stan Filon 09.01.2021, 09:01
De ce a fost ascunsă sarcina Adelei Popescu. Radu Vâlcan a dezvăluit totul: ”Asta am așteptat”

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți, pentru a treia oară! Este fericire mare în familia celor două vedete, deoarece anul 2021 le va aduce un nou membru de familie. Totul a fost făcut public de Radu Vâlcan, care a așteptat momentul potrivit.

Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan, au ținut ascunsă sarcina

Cele două vedete nu au dezvăluit că așteaptă un copil, iar motivul a fost unul întemeiat. Au vrut să se asigure că totul este în regulă și sarcina merge foarte bine. Cel care a venit cu marea veste a fost chiar Radu Vâlcan, care a făcut dezvăluiri complete.

”Am aflat că vom deveni, din nou, părinţi cu aproximativ trei luni şi ceva în urmă, aproape patru luni. Noi ştiam, evident, dar am aşteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi acum în momentele acestea”, a spus Radu Vâlcan, pentru Antena Stars.

Adela Popescu si sotul sau, Radu Valcan, au tinut ascuna sarcina
Adela Popescu si sotul sau, Radu Valcan, au tinut ascuna sarcina

Și-ar dori să aibă o fetiță

Cei doi declarau în urmă cu ceva timp că și-ar dori o fetiță, deoarece au deja doi băieți. Întrebat dacă va fi o fetiță de data aceasta, Radu a menționat că tot ce își dorește este să fie un copil sănătos.

”Vom vedea, cel mai important este că bebeluşul şi Adela sunt sănătoşi, şi eu”, a spus acesta. Nu doar viitorii părinți sunt în culmea fericirii. Alexandru și Andrei au aflat și ei că vor avea o soră sau un frățior și sunt foarte fericiți s facă cunoștință cu bebelușul.

”Frăţiorii au aflat deja, iar cel mare, Alexandru, îşi face planuri cum îi îmbracă pe ceilalţi doi în eroii lui în pijamale şi toate personajele acestea pe care le „îmbrăţişează” zi de zi. Sunt fericiţi, în special cel mare pentru că înţelege mai multe, abia aşteaptă”, a mai povestit, cu emoție, actorul.

Renunță la emisiune

Radu Vâlcan a vorbit și despre cum a suportat soția sa primele luni de sarcină. Adela Popescu a avut ceva stări de greață și oboseală, specifice sarcinii, dar totul a fost foarte bine.

Soțul Adelei Popescu a recunoscut că viitoarea mămică a decis să rămână acasă și să renunțe la emisiunea prezentată la ProTv pentru a se feri de noul virus.

”Da, într-adevăr va rămâne mai devreme acasă, este şi perioada aceasta destul de agitată cu pandemia, încercăm să ne protejăm pe noi, pe bebluş, pe copii, pe cei în vârstă cu care interacţionăm aproape zilnic, sunt mai multe motive pentru care a ales să rămână acasă până se liniştesc lucrurile”, a explicat acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...