De asta s-a întors, de fapt, Adela Popescu la „Vorbeşte lumea” atât de repede. „Mi-a fost teamă”

Ana Anitoiu, Ioana Constantin 11.11.2021, 19:05
De asta s-a întors, de fapt, Adela Popescu la „Vorbeşte lumea” atât de repede. „Mi-a fost teamă”

Adela Popescu a vorbit despre întoarcerea la emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV la doar două luni de la nașterea celui de-al treilea copil al ei și al lui Radu Vâlcan. Vedeta a recunoscut că a avut temeri înainte de a reveni pe micile ecrane.

Cum reușește Adela Popescu să prezinte emisiunea ”Vorbește lumea” la scurt timp după ce a născut

Adela Popescu a spus că după cea de-a treia naștere s-a întors în fața camerelor de filmat la fel de repede ca după ce l-a născut pe fiul ei Alexandru și că nu i-a fost afectată alăptarea. Ea a explicat că atunci când pleacă de acasă îi lasă niște lapte într-un biberon, astfel încât să-i acopere o masă.

”Exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș. Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit”, a povestit Adela Popescu, potrivit viva.ro.

De asta s-a intors, de fapt, Adela Popescu la
Adela Popescu

Adela Popescu, despre motivul pentru care s-a întors atât de repede la ”Vorbește lumea”

De asemenea, Adela Popescu a explicat că revenirea la emisiunea ”Vorbește lumea” la doar două luni de la naștere o ajută ca stare de spirit, chiar dacă de această dată nu s-a confruntat cu nicio urmă de depresie post-natală.

”Faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede. Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie post-natală sau mai știu eu ce”, a mai spus vedeta.

Ea a adăugat că i se pare foarte important să apeleze la ajutor atunci când se confruntă cu anumite lucruri pe care nu le poate face. Adela Popescu a precizat că ea și Radu Vâlcan primesc ajutor din partea părinților lor, care le iau copiii în weekend și le dau astfel timp să se relaxeze. În timpul săptămânii, cei doi băieți mai mari merg la grădiniță până la ora patru.

Adela Popescu, despre temerile pe care le-a avut înainte de a reveni la ”Vorbește lumea”

Vedeta a recunoscut că a avut temeri înainte de a reveni la ”Vorbește lumea”, dar nu pentru că are trei copii acasă, ci pentru că a petrecut câteva luni departe de camerele de filmat, așa că și-ar fi putut ieși din mână.

”Și mă temeam că nu voi reuși să mă completez așa cum mi-aș dori cu Shurubel și Bogdan, mă gândeam că nu știam cum vor arăta hainele pe mine, în ciuda faptului că mai am doar câteva kilograme de dat jos. Deci temeri au existat, dar mă bucur că lucrurile se așază frumos”, a mai spus Adela Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...