Adela Popescu a spus clar ce nu suportă la Radu Vâlcan. L-a făcut de râs

Iancu Andreea 10.11.2021, 13:49

Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o familie minunată, trei băieței simpatici și par să fi descoperit secretul unui mariaj echilibrat. Cu toate că ambii obișnuiesc să își dezvăluie latura amuzantă și părțile frumoase din viața de zi cu zi, există și momente dificil de gestionat, ca în orice familie. De curând, în cadrul unui podcast, Adela Popescu a recunoscut ce nu suportă la Radu Vâlcan, dezvăluind un secret din intimitatea lor.

Ce nu suportă Adela Popescu la Radu Vâlcan

Frumoasa prezentatoare de la Vorbește lumea a făcut recent o mărturisire sinceră despre soțul său. Cei doi parteneri au o familie superbă, alături de cei trei fii, Alexandru, Andrei și Adrian și par să trăiască o viață extrem de echilibrată. Sarcinile din casă sunt bine stabilite, mai cu seamă de când membrii familiei sau înmulțit, iar cei doi părinți își concentrează atenția asupra copiilor.

Cu toate acestea, există și elemente mai puțin pozitive, ca în orice familie. Un gest pe care Adela Popescu l-a recunoscut ca fiind complet neplăcut pentru ea, dar care lui Radu îi place îl reprezintă o preferință culinară, cu care prezentatoarea de la Pro TV nu se poate obișnui. Prezentă în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, Adela Popescu a recunoscut că nu suportă ca Radu să mănânce usturoi.

Eu nu suport când Radu mănâncă usturoi, a recunoscut cu sinceritate Adela.

Dar e sănătos!, a argumentat Horia.

Să fie, dar în vacanță, când merge la Insula iubirii, dar nu aici. Chiar îi recomand să mănânce în fiecare zi acolo, a glumit Adela Popescu.

Adela Popescu a spus ce nu suportă la Radu Vâlcan
Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan

Care sunt cadourile total neinspirate primite de Adela de al soțul ei

Dincolo de acest aspect care nu îi face deloc plăcere, Adela a mai povestit la un moment dat, chiar în direct, faptul că la începutul relației sale cu Radu au existat unele neplăceri, peste care însă a trecut cu ușurință. Vedeta a dezvăluit că soțul său nu reușea să o surprindă cu daruri prea inspirate.

Cu toate că au trecut mai bine de 11 ani de relație, chiar și în prezent, Radu încă mai dă greș în privința cadourilor pentru soția sa. Astfel, în ciuda faptului că preferă un singur parfum de ani de zile, Adela încă primește din partea partenerului său de viață noi parfumuri.

Eu am primit multe cadouri neinspirate, culmea, din partea soţului meu! La începutul relaţiei, cumpăra tot felul de chestii, îmi era ruşine să îi spun. Îmi făcea cercei din colier, genul ăsta de cadouri. De vreo 3 ani, îmi cumpără parfumuri, şi i-am zis: nu îmi plac! Şi o face în continuare… Nu ştiu care e motivul, eu folosesc un singur parfum, a povestit Adela Popescu, la Vorbește lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...