EXCLUSIV

David Pușcaș a făcut pace cu Luminița Anghel, după șapte ani de acuzații dure. Fiul rebel i-a transmis un mesaj emoționant, azi, de ziua ei. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 07.10.2021, 16:00

Vestita solistă Luminița Anghel a împlinit astăzi 53 de ani, prilej cu care fiul ei adoptiv, David Pușcaș, i-a transmis, prin intermediul impact.ro, un mesaj emoționant, de suflet, care, cu siguranță, o va impresiona pe celebra lui mamă: ”Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine si prin arta ta!”.

”Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine si prin arta ta!”

După un război vechi, de peste șapte ani, în care și-au adus reproșuri dureroase, iată că David Pușcaș a reușit să facă pace cu celebra lui mamă, solista Luminița Anghel. David i-a transmis, azi, prin intermediul impact.ro, un mesaj emoționant: ”Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine si prin arta ta!”. Tot cu acest prilej, David ne-a dezvăluit că relația cu Luminița Anghel s-a îmbunătățit:

Acum suntem bine, ne-am împăcat, suntem așa cum ar trebui să fie o relație mamă-fiu!, a mai adăugat David, pentru impact.ro.

Luminița Anghel și David Pușcaș au făcut pace după șapte ani de reproșuri
Luminița Anghel a primit o surpriză din partea lui David, de ziua ei

David Pușcaș și-a împăcat mama cu piesa ”Îmi pare rău!”

David a reușit să recâștige inima mamei sale cu piesa ”Îmi pare rău”, o colaborare cu solista Sarah JSun și cu Shiva Media Studios. Versurile melodiei, care beneficiază și de un videoclip, sunt copleșitoare:

Pentru tot ce-ai dus/ Pentru tot ce-am spus/ Îmi pare rău, acum îmi pare rău/ Știu că te-am rănit, /Doar eu am greșit/ Și-mi pare rău, acum îmi pare rău/, Mamă, tu ai fost îngerul meu/, M-ai luat din mâini străine/ Și m-ai făcut fiul tău/, Și îți jur, că, sub aripa ta,/ Am trăit cele mai bune clipe din viața mea/, Mi-ai dat multă lumină,/ Cu blândețe m-ai purtat/, Apoi, absurd din presă,/ Am aflat că-s adoptat/, Și-atunci, ușor din mine/ Demoni negri au strigat/, Îmi doream atât de tare să nu fie adevărat/ Am fost noi doi, atât…

Fiul Luminiței Anghel are planuri mari: ”Îmi doresc să fiu reporter, ori prezentator tv”

David Pușcaș vrea să se înscrie la cursurile unei școli de televiziune, pentru a deveni prezentator tv sau jurnalist:

Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator. Iau însă totul cu pași mici și siguri, a mai declarat el, pentru impact.ro.

Luminița Anghel și David Pușcaș au făcut pace după șapte ani de reproșuri
David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel

Ce povestea Luminița Anghel, despre fiul ei: ”Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui!”

Luminița Anghel s-a plâns adesea de David, că nu are un loc de muncă și că e nevoită să-l întrețină, din punct de vedere financiar:

Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie. Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a cărat mă-sa, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum! Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine și la el! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs, spunea solista, la Kanal D.

Luminița Anghel e nostalgică, de ziua ei: ”În liceu, fugeam la munte cu trenul. Găseam o poieniță și mâncam biscuiți”

Luminița Anghel a postat azi, pe contul său de Facebook, câteva rânduri, în care și-a amintit cu drag de anii tinereții, în care bucuriile veneau adesea din lucruri mici:

Da, m-am născut toamna. Pentru mine octombrie rămâne cea mai frumoasă luna. În liceu fugeam la munte cu trenul. Plecam dimineața și ne întorceam seara. Era un soare cu dinți, uneori cu un vânt blând, dar cald. Găseam o poieniță, unde ne așezam și mâncam biscuiți. Simplu și adevărat. Eram fericită. Și astăzi sunt și mulțumesc pentru asta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...