Data la care războiul din Ucraina se va încheia. Se va întâmpla mai repede decât se aşteptau toţi

Ioana Bucur 24.04.2022, 11:04
Data la care războiul din Ucraina se va încheia. Se va întâmpla mai repede decât se aşteptau toţi

După 60 de zile de lupte și negocieri ce nu par să avanseze, pacea pare tot mai departe. Situația disperată din țara invadată de armata Rusiei a fost analizată de specialiștii din diferite domenii din toate colțurile lumii. Există voci care susțin că ar ști data la care războiul din Ucraina se va încheia. În ciuda intensificării atacurilor în mai multe orașe, sfârșitul bombardamentelor ar putea veni mai repede decât ne-am fi așteptat.

Războiul din Ucraina ar putea fi aproape de final

Au trecut două luni de la începutul „operațiunii militare speciale”, așa cum este numit de oficialii ruși războiul din Ucraina. Cu fiecare zi ce trece, numărul victimelor crește, militarii trimiși de Moscova distrugând oraș după oraș.

În condițiile în care negocierile par să fi ajuns, din nou, într-un punct mort, pacea pare din ce în ce mai departe.

Însă am putea avea parte de o surpriză. Celebrul astrolog Valentina Wittrock a vorbit despre data la care războiul din Ucraina se va încheia. Finalul conflictului ar urma să fie legat de eclipsa de soare de la sfârșitul săptămânii viitoare, când militarii ruși vor începe să părăsească țara vecină.

„Ucraina se pozitionează ca o ţară cu o armată puternica, coezivă, capabilă să reziste celei de-a doua armate a lumii. Poporul ucrainean este mai coeziv ca niciodata şi este un exemplu pentru alte ţări”, a scris astrologul.

Wittrock a adăugat că eclipsa de soare se va produce într-o casă care favorizează semnarea de acte, putând fi vorba destre un acord între ucraineni şi ruşi.

Data la care războiul din Ucraina se va încheia. Se va întâmpla mai repede decât se aşteptau toţi

„Nu va mai rămâne nicio urmă din vechile revendicări ale ruşilor”

Astrologul a realizat și un horoscop al Rusiei pentru anul 2022, dezvăluind când se va încheia operațiunea militară.

„Studiind horoscopul Rusiei, am pornit de la două date importante pentru această țară – 12 iunie 1990, când a fost adoptată declarația statului rus, și 25 decembrie 1991 – ziua în care Uniunea Sovietică a căzut în sfârșit și a avut loc prima arborare a drapelului rus.

Luna Neagră, care conform horoscopului Rusiei se afla în casa a opta (este responsabilă de război), vorbește despre înfrângere în bătălia principală, iar Marte, care se află în casa a patra, spune despre mare distrugerea pe scară largă și chiar pierderea teritoriilor lor”, a spus astrologul.

Valentina Wittrock a mai spus că poziția lui Mercur în Taur indică faptul că Ucraina va trebui să semneze documente importante: „în principal, ele vizează protejarea Ucrainei, în detrimentul Rusiei. Nu va mai rămâne nicio urmă din vechile revendicări ale ruşilor. Agresorul va cere în continuare atenuarea pedepsei, dar nu va fi cruțat. La fel ca oamenii din spatele morții multor civili”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...