VIDEO

Darius Olaru, prima reacție după ce s-a spus că a fost „dărâmat mental” de Edi Iordănescu. „Nu acesta este nivelul”. Ce le-a transmis fanilor

Sorin Barbu 10.06.2022, 13:33

Darius Olaru are șanse mari să fie titular în duelul de sâmbătă cu Finlanda, după ce în confruntarea cu Bosnia – Herțegovina nu a fost nici măcar în lot. Fotbalistul FCSB a încercat să explice de ce naționala a pierdut primele două partide din Liga Națiunilor și a spus că este convins că tricolorii vor fi bine primiți pe stadionul din Giulești.

Darius Olaru, pregătit de duelul cu Finlanda de sâmbătă

Darius Olaru a devenit un adevărat caz la echipa națională. Gigi Becali l-a cerut în prima echipă, dar fotbalistul FCSB a dezamăgit în partida cu Bosnia-Herțegovina și l-a scos de pe teren la pauză, iar în confruntarea cu Muntenegru nu a fost nici măcar în lot. Selecționerul a fost aspru criticat și s-a spus că l-a dărâmat din punct de vedere psihic pe Olaru.

Jucătorul a apărut la conferința de presă alături de Edi Iordănescu. A încercat să explice „seria neagră” a naționalei care se află pe ultimul loc în Liga Națiunilor.

„Nu ştiu dacă este emoţie. Este presiune pentru că aveam aşteptări. Nu a fost începutul pe care ni-l doream. Sunt o echipă bună, organizată şi este cel mai bun adversar. Dacă ne-am temut de Muntenegru? Nu. Nu ar trebui să ne temem. Trebuie să dăm mai mult decât ei. Nu acesta ne este nivelul. Putem mult mai mult. Sperăm să arătăm şi pe teren asta. Ne aşteptăm să ne susţină lumea în număr cât mai mare”, a declarat jucătorul naționalei.

Darius Olaru a recunoscut că jucătorii naționalei sunt sub presiune și a dezvăluit ce a spus Vlad Chiricheș, în vestiar, după confruntarea din Bosnia.

„Se discută foarte mult. Ne apasă un pic. În ultimii ani nu au fost rezultate şi este normal. Ar fi mai bine să nu mai citim ce se scrie în presă. Citind şi ştiind că lumea are aşteptări, poate nu ne ies lucrurile aşa cum vrem noi. Am văzut foarte multe comentarii negative. Mai bine nu mi-aş da cu părerea. Asta este mentalitatea noastră. Ce putem să facem decât să ne ridicăm când avem ocazia? Primul meci cu Muntenegru a fost mai slab. Meritam cel puţin un punct. Nu a fost o discuţie dură. A vorbit căpitanul.

El vorbeşte tot timpul cu noi şi ne ajută. Nu cred că se pune problema de retragere. E un jucător important pentru naţională. Noi îl susţinem şi îl vrem alături de noi. Nu am arătat destul de multă dorinţă. Avem nevoie şi cred că vom obţine victoria pe teren!”, a declarat Darius Olaru, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Finlanda.

Program România în Liga Naţiunilor 2022-2023

În Liga Naţiunilor, programul României mai cuprinde două meciuri în luna iunie şi două în septembrie.

11 iunie 2022
Muntenegru – Bosnia și Herțegovina 16:00
ROMÂNIA – Finlanda 21:45.

14 iunie 2022
Bosnia și Herțegovina – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Muntenegru 21:45.

23 septembrie 2022
Bosnia și Herțegovina – Muntenegru 21:45
Finlanda – ROMÂNIA 21:45

26 septembrie 2022
Muntenegru – Finlanda 21:45
ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina 21:45

Urmăriți Impact.ro și pe