Dănuț Lupu, fostul jucător de la Dinamo, prima reacţie după ce a fost săltat din trafic de Poliţie şi dus la INML. „Sunt bine”

Ioana Bucur 18.06.2022, 19:45
Dănuț Lupu, fostul jucător de la Dinamo, prima reacţie după ce a fost săltat din trafic de Poliţie şi dus la INML. „Sunt bine”

Situație stânjenitoare pentru unul dintre cei mai cunoscuți  sportivi de la noi din țară. Dănuț Lupu, fostul jucător de la Dinamo, a oferit prima reacție după ce a fost săltat din trafic de Poliţie şi dus la INML. Sâmbătă după-amiază, acesta a fost oprit de un echipaj de la Brigada Rutieră pe o stradă din București și obligat să sufle în etilotest.

Ce a declarat Dănuț Lupu, după ce a fost săltat din trafic de Poliţie şi dus la INML

Dănuț Lupu, în vârstă de 55 de ani, a fost oprit sămbătă, 18 iunie, de către cei de la Brigada Rutieră. Fostul jucător de la Dinamo și Rapid a fost oprit pe dreapta pe strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3, București, și supus unui etilotest de către reprezentanții legii.

Imediat după testare, Lupu a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici din Capitală (INML), pentru recoltarea probelor biologice după ce, la fața locului, ar fi fost trimise mai multe echipaje de poliție.

Contactat de jurnaliștii redacției ProSport și întrebat ce s-a întâmplat, fostul fostablist de la Dinamo și Rapid a afirmat că este încrezător că va trece cu bine peste aceste episod nefericit, însă a insistat că mai multe detalii nu poate da, deocamdată.

„Sunt bine. Stați liniștit. Trec eu și peste lucrul asta. Din păcate, nu mai pot să vorbesc acum cu dumneavoastră și cred că mă intelegeti”, a spus Dănuț Lupu, pentru sursa citată.

Dănuț Lupu, fostul jucător de la Dinamo, prima reacţie după ce a fost săltat din trafic de Poliţie şi dus la INML. „Sunt bine”
Dănuț Lupu

„Dacă se impune, o să luăm o decizie disciplinară”

La scurt timp după apariția informațiilor în spațiul public, Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, a oferit primele declarații privind situația fostului mare fotbalist. Acesta susține că lui Dănuț Lupu i-au ieșit 0 la testele pentru alcool și droguri. Acesta a adăugat că se vor lua măsuri ferme împotriva managerului în vârstă de 55 de ani, în cazul în care se va dovedi contrariul în urma recoltării probelor.

„O să mă interesez la Poliția Capitalei. Din câte am înțeles, avea alcool 0 (la alcooltest) și 0 droguri (la drogtest). O să mă interesez și, dacă se impune, o să luăm o decizie disciplinară”, a spus Ionuț Popa, președinte CS Dinamo, pentru aceeași sursă.

În prezent, Dănuț Lupu ocupă funcția de manager în ierarhia clubului alb-roșilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...