Cum i-a salvat fiul lui Dănuţ Lupu viaţa tinerei care s-a aruncat în faţa metroului, la Dristor. Detalii incredibile

Nicu Stan, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 14:02

Cum i-a salvat fiul lui Dănuţ Lupu viaţa tinerei care s-a aruncat în faţa metroului, la Dristor. Detaliile incredibile, disponibile înarticolul de mai jos.

Dănuț Lupescu a povesit cu i-a salvat fiul său viața fetei care vroia să se sinucidă la metrou. ”Tati, nu mai iau maşina”

S-a aflat cum i-a salvat fiul lui Dănuţ Lupu viaţa fetei care s-a aruncat în faţa metroului, în stația Dristor. Detaliile salvării miraculoase sunt incredibile.

Eroul care a salvat o adolescentă care se aruncase în fața metroului în stația dristor este Răzvan Lupu, fiul fostului internaţional Dănuţ Lupu.

Fata se aruncase în fața trenului

Fata de 15 ani sărise pe şine, cu câteva secunde înainte de trecerea metrolului în staţie, cu intenția de a se sinucide, însă a fost trasă pe peron în ultima clipă de Răzvan Lupu şi de o altă tânără aflată la acel moment în staţie.

Dănuţ Lupu a povestit că l-a sunat pe fiul său, pentru a se întâlni cu el, iar Răzvan i-a argumentat tatălui său că vine cu metroul, pentru că găseşte ci greu un loc de parcare. Dacă băiatul fostului fotbalist ar fi ales să plece cu mașina probabil că fata ar fi fost pierdută.

Dacă Răzvan Lupu alegea mașina, probabil că fata era moartă la această oră

Da, mă bucur că a avut curajul şi tăria să facă acest lucru. Oricum el e un băiat curajos de felul lui. Soarta a fost că eu l-am sunat să mă văd cu el şi mi-a spus: Tati, nu mai iau maşina, că nu prea mai găsesc loc de parcare. Vin cu metroul!.

Până la urmă soarta fetei a depins de alegerea lui de a merge cu metroul. Poate fata aia a avut norocul ca el să vină cu metroul. Dacă venea cu maşina…nu ştiu dacă fata aia mai trăia„, a declarat Dănuţ Lupu, pentru as.ro.

Când a avut loc incidentul care era să se termine tragic

Miercuri, 10 februarie, o tânără a fost salvată de la moarte sigură, la metroul Dristor 1, de pe linia 2. Fata sărise pe șina metroului și a fost trasă în ultimul moment de fiul lui Dănuț Lupu și o altă tânără femeie.

Răzvan Lupu, care urmează să împlinească 33 de ani pe 21 februarie, a fost cel care a reușit s-o tragă pe peron pe fată. Tânăra care vroia să se omoare a intrat în depresie după ce a aflat că părinții ei urmează să divorțeze.

Ceva i-a spus lui Răzvan Lupu să meargă cu metroul în ziua cu pricina

Răzvan Lupu s-a aflat din întâmplare la metrou. El obișnuiește să circule cu mașina personală de obicei, însă în acea zi a decis să ia metroul. Trebuia să meargă în zona Unirii și știa că nu se găsește loc de parcare, astfel că a decis să meargă la metrou.

Urmăriți Impact.ro și pe