Daniela Crudu, apariție incendiară la plajă. Distracție pe cinste în apa mării. Fosta asistentă de la Antena 1 a atras toate privirile

Iancu Andreea 08.07.2020, 18:07

Daniela Crudu este o adevărată bombă sexy de fiecare dată când își face apariția. Tânăra a fost admirată recent pe o plajă de pe litoralul românesc. Daniela și sora sa au fost surprinse distrându-se în apă alături de un bărbat chipeș.

S-a distrat în valuri cu un tânăr misterior

Daniela și sora sa au făcut spectacol pe o plajă din Mamaia, după ce au ales să petreacă câteva zile la mare. Încă de la apariția pe întinderea de nisip, cele două femei s-au făcut remarcate. Acestea purtau costume de baie care lăsau să li se vadă formele apetisante, ce stârnesc imaginația bărbaților.

Astfel cei de la cancan.ro au realizat în exclusivitate o galerie foto cu imagini incediare, avându-le drept protagoniste pe cele două tinere.

Pentru că temperaturile caniculare fac dificil statul la plajă, Daniela și Ana au decis să se răcorească în valurile mării. Astfel, vedetele au făcut show în timp ce se distrau în apă. Și pentru că prezența lor nu a putut fi neobservată, alături de ele a apărut și un tânăr extrem de chipeș. Curajoasă și lipsită de inhibiții, Daniela s-a aruncat în brațele bărbatului, cu care a început să se hârjonească. Totodată, în timpul distracției lor, sutienul Danielei a lăsat la vedere o parte din bustul generos al fostei asistente TV.

Ulterior, frumoasa brunetă s-a retras pe plajă, luând loc pe șezlong. Însă, spectacolul pentru bărbații din jur nu a luat sfârșit. Daniela a început să își ungă bine trupul cu o cremă de protecție solară. Astfel, surorile Crudu au reușit să stârnească imaginația persoanelor de sex masculin prezente pe plajă.

Pe de altă parte, viața amoroasă a Danielei pare să fie încă necunoscută. Vedeta suferise la începutul anului o operație de urgență din pricina unei bătăi din partea iubitului. Croatul Seco Dubravko ar fi acuzat-o că i-a furat 70.000 de euro din casă. Medicii i-au pus un diagnostic îngrijorător – ruptură de piramidă nazală şi cheaguri sparte în globul ocular.

Foto - cancan.ro
Foto – cancan.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...