Daniel Onoriu, prima poză după cele 55 de zile de comă. Cum arată acum pilotul

Nicu Stan 20.03.2022, 22:50

Daniel Onoriu, prima poză după cele 55 de zile de comă. Cum arată acum pilotul. Daniel Onoriu dă semne că își revine după ce a văzut moartea cu ochii. Pilotul care s-a trezit ca prin minune după 55 de zile petrecute în comă a postat prima imagine pe o rețea de socializare.

Daniel Onoriu, prima fotografie după ce a stat 55 de zile în comă. Se află în plină recuperare

Daniel Onoriu se poate considera un om iubit de Dumnezeu după ce s-a trezit ca prin minune după numai puțin de 55 de zile de comă. în prezent, nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă dă semne că își revine după toată această perioadă foarte grea din viața lui.

Din câte se poate vedea, pentru Daniel Onoriu cel mai important lucru este familia. Astfel, acesta s-a fotografiat alături de fii săi și a publicat imaginea pe contul sau de pe o rețea socială.

Daniel Onoriu si baietii lui
Daniel Onoriu si baietii lui

Daniel Onoriu nu este refăcut complet

Se poate observa astfel că nepotul lui Gabi Luncă își revine încet, dar sigur și acum pare să fie pregătit să ia viața de la capăt, chiar dacă nu este încă complet refăcut.

Daniel Onoriu a ieșit din comă pe data de 27 ianuarie, iar pe 8 martie a ajuns acasă.

Mesajul lui Daniel Onoriu

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă și am ales cea mai simplă și la modă metodă de slăbire: gastric sleeve (n.r. – operație de micșorare a stomacului).

Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!”, a scris Daniel Onoriu pe pagina sa de Facebook.

Daniel Onoriu, operat în Turcia

Daniel Onoriu a avut probleme grave de sănătate după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului într-o clinică din Turcia.

„Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția atât de tare încât următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte! Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața! Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit). Sunt multe întrebări la care nu am răspuns. Orice răspuns aș primi din partea medicului, tot nu mă mulțumește”, a mai scris nepotul lui Gabi Luncă.

Urmăriți Impact.ro și pe