Soția lui Dani Oțil vorbește deja despre al doilea copil. Gabriela Prisăcariu a dat tot din casă: „Vom fi patru” (exclusiv)

Ioana Bucur 01.06.2021, 19:45
Soția lui Dani Oțil vorbește deja despre al doilea copil. Gabriela Prisăcariu a dat tot din casă: „Vom fi patru” (exclusiv)

Se anunță schimbări mari în viața prezentatorului matinalului de la Antena 1. Soția lui Dani Oțil vorbește deja despre al doilea copil. Gabriela Prisăcariu a dat tot din casă. Superba blondă este în al nouălea cer.

Soția lui Dani Oțil vorbește deja despre al doilea copil

Dani Oțil era un burlac convins, până să o cunoască pe superba Gabriela Prisăcariu, unul dintre modelele preferate ale designerului Cătălin Botezatu. Nevoiți să își amâne nunta din pricina restricțiilor impuse în contextul pandemiei, cei doi au decis să se căsătorească, în mare secret, la mijlocului lunii mai, înconjurați de cei mai apropiați prieteni.

„Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n.r. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot aşa, și căsătorit, și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”, a declarat Dani Oțil în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Acum, vedetele se pregătesc pentru venirea pe lume a primului lor copil, iar Gabriela radiază de fericire. Contactată de jurnaliștii redacției Playtech-Impact, doamna Oțil a mărturisit că un al doilea copil ar fi un dar binevenit în familia lor.

„Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a mărturisit Gabriela, pentru Playtech.ro.

Soția lui Dani Oțil vorbește deja despre al doilea copil
Fotografia prin care au anunțat că vor deveni părinți

„Anul acesta vom fi patru”

Modelul și-a dorit enorm să devină mamă și a explicat că, după venirea pe lume a micuțului pe care îl poartă în pântec, „clanul Oțil” va avea patru membri:

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să o punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi, iată, gândurile ne-au fost ascultate. Suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat ea, la Antena 1.

Simpaticul prezentator de la Neatza a făcut marele anunț pe Instagram, într-un mesaj plin de umor, așa cum ne-a obișnuit:

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil…Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...