Dani Oțil, accident la raliul din Mangalia. În ce stare se află prezentatorul de la “Neatza”

Ana Ionescu, Narcisa Tomulescu 22.05.2021, 20:08
Dani Oțil, accident la raliul din Mangalia. În ce stare se află prezentatorul de la “Neatza”

Pasionat de raliuri, realizatorul TV Dani Oţil merge adesea la curse care se organizează în toată ţara. Sâmbăta, 22 mai, matinalul de la Neatza a participat la un raliu în Mangalia. Din nefericire însă, Dani a făcut un accident în timpul cursei.

Cum se simte prezentatorul de la Antena 1 după accidentul de la raliul din Mangalia

Dani Oţil nu lipsește de la niciun raliu organizat în ţară. Astfel că sâmbăta a participat la prima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally, care s-a desfășurat la Mangalia. Prezentatorul de la Neatza a fost cel care a deschis cursa cu un prototip Radical SR1, urmat de Costel Cășuneanu, campionul național din 2019. A fost însă o cursă cu ghinion pentru Dani Oţil, căci la scurt timp a lovit mașina.

Realizatorul TV și-a înștiințat fanii de pe rețelele de socializare despre acest incident, însă a mărturisit că el rămâne optimist și se bucură că în sfârșit a putut reveni la curse și a putut să vadă feţe fără mască.

“Rămâne în cartea mea cu două reci și una caldă: Am lovit mașina neprovocat, fără să mă grăbesc, după un cumul de factori nefericiți. Am reușit să improvizăm, am făcut timp de podium, dar s-a stricat altceva… Caldă e că ne-am întors la curse în oraș și am văzut fețe fără mască după un an”, a fost mesajul transmis de Dani Oțil.

Dani Otil, accident la raliul din Mangalia. in ce stare se afla prezentatorul
Dani Otil a facu accident la raliul din Mangalia

Dani Oţil va fi tătic pentru prima oară

Dani Oţil și Gabriela Prisăcariu, însărcinată în şase luni, urmează să devină în curând părinți. Primul copil al cuplului va fi băiețel. Încă nu au dat detalii despre numele pe care îl va purta micuțul. Dani Oţil și Gabriela s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai, în mare secret. Cei doi au făcut cununia civilă, iar petrecerea a fost una restrânsă, doar cu familia și prieteni apropiați, la restaurantul pe care matinalul de la Neatza îl deține în Capitală.

„Prima zi că doamna Oțil nu am simțit-o diferit. Adică nu s-a schimbat ceva, în mod special. Suntem la fel ca înainte, ne vedem de relația noastră. Despre nuntă nu vreau să spun prea multe lucruri, a fost un eveniment discret, alături de prietenii noștri, ne-am bucurat de tot ce s-a întâmplat”, a spus Gabriela, imediata după nuntă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI