VIDEO EXCLUSIV

Dana Rogoz revine pe micul ecran în serialul “Groapa”: “Am avut un program atipic de filmare. Pauza de masă era la ora 11.00 noaptea”/ EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 24.08.2023, 14:32
Dana Rogoz revine pe micul ecran în serialul “Groapa”: “Am avut un program atipic de filmare. Pauza de masă era la ora 11.00 noaptea”/ EXCLUSIV VIDEO

Dana Rogoz culege roadele muncii. Actrița și-a făcut debutul în calitate de regizor la festivalul Anonimul, unde primul ei scurtmetraj a avut premiera națională, iar feedbackul primit a fost peste așteptări. Din toamnă, mai exact de pe 16 septembrie, de la ora 20.00, Pro TV va difuza în fiecare sâmbătă serialul Groapa, producție care o readuce pe micul ecran pe Dana Rogoz. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, actrița ne-a oferit detalii despre personajul ei, Mari, menajera familiei Vlahu,  dar și despre programul de filmări, unul atipic, în intervalul 4.00 după – amiaza – 4.00 dimineața.

Dana Rogoz revine pe micul ecran în serialul “Groapa”

Serialul Groapa prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei, relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste, într-un mod care-i va face pe cei de acasă să înțeleagă că familia e totul.  În cadrul Press Day, evenimentul prin care Pro TV a lansat grila de toamnă, Dana Rogoz ne-a spus ce a atras-o la acest proiect. Citește și Tragedie pentru Dana Rogoz. Vedeta a anunțat decesul: „La revedere”

Revii în toamnă pe micul ecran în serialul Groapa. Cum a venit oferta?

M-am bucurat foarte mult, pentru că e distribuție absolut minunată, mă bucur să revin așa, ca actriță într-un serial regizat și alături de o echipă de actori fabuloși. Efectiv m-am întors într-o echipă super entuziastă, care face cu pasiune chestia asta, care se implică foarte mult, este o bucurie. Este și o provocare profesională și o bucurie reală că am șansa să găsesc oameni cu chef de a face lucrurile bine.

Cât a fost pentru tine pauza pe micul ecran?

Sincer nu am calculat, dar nu o simt neapărat ca pe o pauză. Pentru mine nu a fost o pauză, tot timpul am avut de lucru în perioada asta. Sigur, nu a fost un format anume, de care să fiu atașată, așa cum sunt și cum voi fi atașată de “Groapa”, dar nu am simțit-o neapărat ca pe o pauză.

Ce rol ai în acest serial?

Joc rolul lui Mari, care este o fată tare bună, foarte sensibilă, orfană, crescută de familia Vlahu, în prezent este menajeră practic în casa lor, dar cu fiecare nou episod apare o poveste din trecutul ei, din istoria ei, care complică foarte mult lucrurile și e frumos cum se descoperă așa. Citește și Moment foarte jenant pentru actorul Marian Râlea chiar în centrul Capitalei. Magicianul nu se aștepta la asta FOTO EXCLUSIV

Dana Rogoz: “Am avut un program atipic de filmare”

Cum te-ai descurcat cu filmările la Giurgiu și cu copiii?

Eu filmez destul de mult în București, sincer. Am filmat și la Giurgiu, dar mai mult în București, deci sunt o norocoasă. Oricum am avut un program atipic de filmare, nu mi s-a mai întâmplat până acum la un serial să filmez multe zile la rând în intervalul 4.00 după amiaza – 4.00 dimineața. Cele 12 ore de lucru erau cumva mai mult pe timpul nopții, pauza de masă era la ora 11.00 noaptea, adică iei prânzul la 11.00 noaptea și da, desigur la 8.00 dimineața trebuia să fiu trează, să fiu cu Lia și cu Vlad, dar când e așa cu bucurie, cu oameni cu chef și cu pasiune, nu simți așa efortul.

Încă o reușită pentru tine, ai debutat ca regizor. Cum a fost primit scurtmetrajul la festival?

Foarte bine, iar eu sincer nu sunt un om care, nu știu, se laudă sau exagerează lucrurile, dimpotrivă sunt foarte critică, în general, cu tot ce fac, dar poate pentru că nu mi-am făcut așteptări, nu am vrut să fiu dezamăgită în vreun fel, reacțiile au fost foarte bune. M-am bucurat, l-am prezentat la Anonimul ca premieră națională și acolo e un public foarte special, vorbim de cinefili, practic cine vine 4-5 ore cu mașina, apoi încă 2 ore cu barca doar ca să vadă filme, deci doar cei care sunt cu adevărat pasionați de asta. Acum urmează o serie destul de lungă de festivaluri, ceea ce mă bucură foarte tare, atât în țară, cât și în străinătate, dar o să anunț la momentul potrivit. Vin confirmări, inclusiv cele de afară de la oameni care habar nu au de istoria mea, nu știu ce am mai făcut, nu îi interesează decât produsul final. Sunt confirmări de care aveam nevoie.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe